Amazon LG Monitor Answers

Amazon LG Monitor  Answers ,LG Monitor Quiz Answers, Amazon Quiz Answers
Amazon LG Monitor Quiz Answers, play and get a chance to win  ₹10,000 Pay Balance. This contest will valid from 2st October to 30th October 2020 and winners names will be announced on 20th October 2020. Total 10 winners will be declared in this contest.

Amazon LG Monitor Quiz Answers

How To Play Amazon LG Monitor Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the "LG Monitor' quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win 
₹10,000 Pay Balance

8) The winner's name will be announced on 31st October 2020 on the Amazon app.

Amazon LG MonitorQuiz Answers- Win ₹10,000 Pay Balance

1) Which of the following is LG’s Gaming monitor series?

Answer – Ultragear

2) Nano IPS is a new Technology for ____________ in monitors.

Answer – Display screen

3) IPS Panels come with 1ms Response Rate.

Answer –True

4) Which of the following features describe gaming monitors?

Answer – 
All of the above

5) LG’s 4K Monitor 27GN950 comes with 1ms Response time and 144 Hz.

Answer – True

Amazon LG MonitorQuiz Answers- Win LG Monitor

1) Which of these is not a range of LG monitors?

Answer – Nitro

2) LG Monitors are suitable for which of these activities?

Answer – All of the above

3) LG IPS Monitors have a wide angle display.

Answer – True

4) Reader mode in LG monitors prevents ___.

Answer – Eye fatigue

5) Which of these is not possible with LG Monitors?.

Answer –  Decoration


More Details: 

1. This Contest will commence on 29th  September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 14th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for Redmi 9A (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a Comment

Previous Post Next Post