Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers, Eureka Forbes Quiz Answers, Amazon Aquaguard Purifier Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz, play and get a chance to win Aquaguard Marvel Water Purifier. This contest will valid from 27th July to 7th August 2020 and winners names will be announced on 15 August 2020. Total 9 winners will be declared in this contest.

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers


How To Play Eureka Forbes Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the " Eureka Forbes" Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win Aquaguard Marvel Water Purifier

8) The winner's name will be announced on 15th August 2020 on the Amazon app.


Amazon Eureka Forbes Quiz Answers- 1

1) Which of these does the RO technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier remove?

Answer - All of these

2) The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) has an active ________ cartridge- a patented technology. Fill in the blanks

Answer - Copper

3) The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) is suitable for which of these water sources?

Answer - All of these

4) At which of these places can the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier be installed?

Answer - Both on kitchen wall and table top

5) The Advanced Mineral Guard Technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier help in retaining which nutrient in the water?

Answer - All of these

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers- 2

1) What is the name of the newly launched online exclusive water purifier?

Answer - Aquaguard Marvel

2) What are the different water sources does this purifier support in providing healthy water? (Hint: sources are given in the video)

Answer - All of the above

3) As per the video, what are the benefits of drinking copper enriched water?

Answer - All of the above

4) In the video, how many stages of water purification does Aquaguard Marvel has?

Answer - 7

5) Choose the feature that makes Aquaguard Marvel different from the rest of the Eureka Forbes water purifier range? (Hint: watch the video for the answer)

Answer - Active Copper


More Details: 
  • 1. This Contest will commence on 4th July 2020 from 06:59:59 p.m. (IST) to 26th July 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  • 3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  • 4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  • 5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • 6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  • 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Post a Comment

Previous Post Next Post