Amazon Pay Quiz Answer

Amazon  Pay Quiz Answer,  Pay Quiz Answers, Amazon Pay Quiz Quiz , Amazon Pay Balance Quiz
Amazon Pay Quiz, play and get a chance to win ₹50,000 Amazon Pay Balance. This contest will valid from 29th July to 8th August 2020 and winners names will be announced on 9th August 2020. Total 4 winner will be declared in this contest.

Amazon Pay Quiz Answers


How To Play Amazon Pay Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store 

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the " Amazon Pay 

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win ₹50,000 Amazon Pay 

8) The winner's name will be announced on 9th August 2020 on the Amazon app.


Amazon Pay Quiz Answers- Win ₹10,000 Amazon Pay

1) Which of the following can be done via Amazon Pay UPI?

Answer –  All of the above


2) Where does money gets credited when you send money through Amazon Pay UPI to another UPI handle?

Answer – Bank account linked to receiver’s UPI handle


3) Which of the below is needed to pay anyone via Amazon Pay UPI?

Answer – UPI Pin


4) For a gas cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

Answer – At your doorstep


5) Which of the following insurance premiums can be paid on Amazon?

Answer – All of these


Amazon Pay Quiz Answers- Win ₹50,000 Amazon Pay

1) Which of the following recharge or bills can be paid using Alexa?

Answer – All of the above

2) Which of the following can be done via Amazon Pay UPI?

Answer – All of the above

3) Which of the below options are true for LPG cylinder booking on Amazon?

Answer – All of the above

4) All the aboveWhich of the below Insurance Premiums can be paid at Amazon?

Answer – All of the above

5) Which of the following is(are) true about Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer – All of the above


More Details: 

1. This Contest will commence on 29th July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 8h August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 4 participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for   ₹50,000 Amazon Pay (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a Comment

Previous Post Next Post