Amazon Samsung Quiz Answers

Amazon Samsung Quiz Answer, Samsung Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Samsung Quiz Answers,
Amazon Samsung Quiz, play and get a chance to win Samsung Galaxy M31s. This contest will valid from 4th October to 30th October 2020 and winners names will be announced on 30th November 2020. Total 5 winners will be declared in this contest.

Amazon Samsung Quiz Answers


How To Play Samsung Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the "
 SamsungQuiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win Samsung Galaxy M31s

8) The winner's name will be announced on 15th August 2020 on the Amazon app.

Amazon Samsung Quiz Answers- Galaxy S20 FE

1) Designed by Galaxy Fans, which of the following color options is the Samsung Galaxy S20FE available in?


Answer- All of the above


2) What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy S20FE?

Answer- 120 HZ


3) How close can you get to the subject with the Space Zoom of the Samsung Galaxy S20FE?


Answer- 30X


4) Which of the following features are present in the newly launched Samsung Galaxy S20FE?


Answer- All of the above


5) What is resolution of the selfie camera for Samsung Galaxy S20FE to take your selfies & Vlogs to a whole new level?


Answer- 32MP

Amazon Samsung Quiz Answers- 2

1) sAMOLED Displays are known to offer punchier blacks and truer colors Vs IPS LCD panels as they have a much higher


Answer- Contrast Ratio


2) sAMOLED displays can replicate a much wider range of colors as compared to IPS LCD panels due to their higher_______


Answer-Color Gamut


3) As sAMOLED displays can control each individual pixel, resulting in reduced power consumption vis-à-vis IPS LCD Panels, this helps the battery to:

Answer- Last Longer


4) sAMOLED Plus displays allow large battery phones to also be thin and easy to hold are they are upto 43% __________ and 28%_______________ vs IPS LCD Panels

Answer- Slimmer & Lighter


5) sAMOLED panels are usually more expensive due to their superior technology. However, Samsung M Series offers Full HD+ sAMOLED display phones starting at __ price point.

Answer- 13999

Amazon Samsung Quiz Answers- 1

1) What is the capacity of the battery of the Samsung Galaxy M31s?

Answer-  6000 mAh


2) Which of these is the resolution of the main camera of the Samsung Galaxy M31s?


Answer-  64 MP


3) The battery of the Samsung Galaxy M31s has _____ fast charging. Fill in the blanks


Answer- 25 W


4) How many perspectives can be captured with a single take in the Samsung Galaxy M31s?


Answer- 10


5) Which of these is a feature of the camera of the Samsung Galaxy M31s?


Answer- All of these



More Details: 

1. This Contest will commence on 23rd July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 7th August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 9 participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for Redmi K20 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a Comment

Previous Post Next Post