Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Trivia Quiz Today, Flipkart Quiz Answers Today, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers For Today, Flipkart Daily Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz, answer and win Flipkart Gift Vouchers, Gems & more.
Flipkart has brings varieties contests on the Flipkart app. Where you can play Quiz and win Flipkart gift vouchers, gems & more prizes. You have to give the correct answer of total 5 questions, After giving all the correct answers you will get your rewards. 


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz-

1) First of all, open the Flipkart app

2) Log in your account

3) Click on the Games tab

4) Scroll down and you will see the "Daily Trivia" Quiz banner

5) Click on the banner and start playing the quiz

6) Anwer total 5 questions correctly

7) After giving all correct answers click on Claim Your Reward option

8) You will get your surprise reward

Rewards- 

1000 Gift Vouchers – 100 Winners

50 Gems

Free 25 Super Coins

Free 20 
Super Coins

Free 10 
Super Coins


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 14th May

1) In which state is the Birsa Munda Athletics Stadium located?


Jharkhand

2) Who is the 1st bowler to take wickets in 4 consecutive balls twice?


Lasith Malinga

3) Which team is the first in cricket history to play a thousand Test matches?


England

4) Who among the following has not scored a century on test debut?


Sunil Gavaskar

5) In which state is the Lakshmibai National College of Physical Education situated?


Kerala

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 13th May

1) Which famous music composing duo was known as the acronym ‘S-j’?


Shankar-Jaikishan

2) Phir Bhi Tumko Chaahunga is a song from which film starring Sharaddha Kapoor


Half Girlfriend

3) Which Hindi film is based in a village called Charanpur?


Swades

4) Who was born in Sivakasi, Tamil Nadu and was married to Mithun Chakraborty in the 1980s?


Sridevi

5) Which film by Megan Mylan won the academy award for best Short Documentary?


Smile Pinki

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 12th May

1.___ aur Pinky Faraar is a film with Arjun Kapoor and Parineeti Chopra in titular roles.


A. Sandeep


2.Canvas,Neo and Ignite are laptop brands owned by which company


A.Micromax


3.Which hill station name refers to its location at the confluence of 3 rivers


A.Munnar


4.Among these which veda has the most number of upanishads


A.Atharvaveda


5.Which French Overseas territory in West Bengal was handed over to India in 1952.


A.Chandernagore


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 11th May

1) Which is the first-ever team to win 4 straight tests by a margin of an innings

India

2) In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

UnIndian

3) Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever day/night test?

Umesh Yadav

4) Who scored the highest test score by a right handed batsman in test cricket?

Mahela Jayawardene

5) Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Anjum Chopra


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 10th May

1) Which California-based company was originally called Auctionweb


Answer – eBay

2) By land area, which is the second largest country of the world?


Answer – Canada

3) Which of the following cities is the judicial capital of Arunachal Pradesh?


Answer – Guwahati

4) who is the first ICC associate members cricketer to get an IPL contract?


Answer – Ryan ten Doeschate

5) What plane was flown by Charles Lindbergh for his solo transatlantic flight in 1927?


Answer – Spirit of St. Louis

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 9th May

1) Which Khan was directed by his spouse in the film Dhobi Ghat?


Answer – Aamir Khan

2) Darsheel Safary was picked by Amole Gupte to play the lead role in which movie?


Answer – Taare Zameen Par

3) In which RGV directed films did Amitabh Bachchan lent his voice for ’Ganpati Aarti?


Answer – Sarkar 3

4) How many women acted in India’s first film Raja Harishchandra (1913)?


Answer – Zero

5) Who among these was not seen in Ranbir Kapoor Bollywood debut film?


Answer – Rishi Kapoor

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 8th May

1) In which asian country is the Galle International stadium located?


Answer – Sri Lanka

2) Who among these last played in ODI for India against West Indies in 2017?


Answer – Yuvraj Singh

3) Which of these IPL team is co-owned by Juhi Chawla?


Answer – KKR

4) Who holds the record for the highest individual Test Score of any South African batsman?


Answer – Hashim Amla

5) Which team represents Cape Town in Mzansi Super League of South Africa?


Answer – Cape Town Blitz

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 7th May

1) An Indian is not the captain of which IPL team


Answer – Kolkata knight riders


2) Virat Kohli was adjudged player of the series in which IPL season


Answer – 2016


3) Identify this IPL umpire


Answer – Chettithody Shamsuddin


4) The first ever IPL hat trick was taken from the bowler from which country


Answer – India


5) Former India cricketer Lal Chand Rajput was the first ever coach of which IPL team


Answer – Mumbai Indians


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 6th May

1) Which of these IPL team has been captained by Gautam Gambhir


Answer – Kolkata knight riders


2) Recently Kane Williamson replaced which player as the captain of sunrises Hyderabad


Answer – David Warner


3) Which defunct IPL team has won an IPL title


Answer – Deccan chargers


4) Royal challengers Bangalore defeated which team by the margin of 1 run in the IPL 2021 season


Answer – Delhi capitals


5) Who among these has only played for only one IPL team in their career


Answer – Rishabh Pant


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 5th May

1. The name sunrisers is used by a team from which of these cities

Answer – Hyderabad

2. Which franchise is jointly owned by the GMR group and the jsw group

Answer – Delhi capitals

3. Who among these has taken the most wickets in the IPL

Answer ,- Lasith Malinga

4. The theme song of which team is the whistle podu

Answer – Chennai super kings

5. Who is the oldest player to have played in the IPL

Answer – Brad hogg


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers- 4th May

1) Which of these cities has been represented by more than 1 team in the IPL


Answer- Hyderabad


2) Which team is the defending champion for the ongoing season of the IPL


Answer- Mumbai Indians


3) Which team did the player represent in the first 3 seasons of the IPL


Answer- Kings xi Punjab


4) Who recently scored a 99* on his IPL captaincy debut


Answer- Mayank Agarwal


5) Who scored the only half century of the 2008 IPL final


Answer- Yusuf Pathan


Post a Comment

Previous Post Next Post