Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today, Flipkart Fake or Not Quiz Answers Daily, Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today, Flipkart Quiz Answers Today
Flipkart Fake or Not Quiz, play live quiz and win Flipkart Voucher, SuperCoins. 
Flipkart brings a new contest on the Flipkart app that is Fake or Not. Where you can play live Quiz and win super coins or Flipkart gift vouchers. You have to give the correct answer within 10 seconds. After giving all the correct answers you will get your rewards.


Flipkart Fake or Not Quiz Answers


How To Play Flipkart Fake or Not Quiz-

1) First of all, open the Flipkart app

2) Log in your account

3) Click on the 'Video' tab  or directly visit Click Here

4) You will see "Fake Or Not" Quiz 

5) Click on the video and start playing the quiz

6) Watch the video and select the correct answer within 10 seconds

7) After giving all correct answers click on the Unlock Surprise Gift option 

8) You will get your surprise reward

Rewards- 

1000 Gift Vouchers – 100 Winners

₹50 Gift Vouchers – 3000 Winners

Free 25 Super Coins

Free 20 
Super Coins

Free 10 
Super Coins

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 13th May

Vikram Seth is the author of the famous novel the white tiger

Fake


Liquid and solid oxygen are colorless

Fake


Dolphins sleep with one eye open

Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 12th May

Can covid 19 vaccine cause infertility in women


Fake


Women should not get vaccinated before or after five days of menstruation


Fake


people who have been infected by covid 19 do not need to take the vaccine


Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 11th May

National technology day was introduced by Narendra modi?

Fake

The averagw adult body can produce 7 bars of soap with the amount of fat stored in us?

Not fake

Ishnat sharma is the first  indian cricketer who took hat trick in test Cricket?

Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 10th May

Question – World athletics day is celebrated on milkha singh birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.


Answer(i) FAKE

Question – Rabindranath Tagore was announced as the first non-European literature laureate.


Answer(ii) NOT FAKE

Question – Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular khans of Bollywood


Answer(iii) FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 9th May

1) Davis cup is the name of a professional football tournament?


Answer- Fake


2) The title of the movie mother India was inspired by a book written by Ruskin bond?


Answer- Fake


3) The length of the arm span is about equal  to our height?


Answer- Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 8th May

1) Thalassemia is a blood disorder


Answer- NOT FAKE

2) Milkha Singh rejected Arjuna Award


Answer- NOT FAKE

3) World Red cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their life during humanitarian work


Answer- FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 7th May

1) Consumption of excessive amount of sugar van increase blood pressure?


Answer- Not fake


2) Kabaddi has originated in India 4000 years ago?


Answer- Not fake


3) There are 100000 islands in Lakshadweep?


Answer- Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 6th May

1) Dalcha s made of chana daal?

Answer- Not fake


2) The pandya brothers are third such duo who have played for India?


Answer- Not fake


3) Ishaan khatter first movie appearance was in dhadak?


Answer- Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 5th May

1) The lungs are the only organ that can float on water


Answer- Not Fake


2) Saif Ali Khan and Kareena Kapoor were seen first time in the movie Tashan


Answer- Fake


3) Mahatma Gandhi was nominated 5 times for Nobel peace prize


Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 4th May

1) Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL


Answer- Fake


2) Pigeon’s feathers weigh more than their bones


Answer- Not Fake


3) International firefighters day was adopted after an incident in Australia


Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 3rd May

1) Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia


Answer- Fake


2) Weight of a blue whale’s tounge is as much as an elephant’s weight


Answer- Not Fake


3) In China garlic is used as glue to fix glass material


Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 2nd May

Question : tuna is called rawas in Hindi ?


Answer (i) FAKE


Question : taj mahal was built after Charminar?


Answer(ii) FAKE


Question : lizard do push up to communicate


Answer (iii) not FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 1st May

1) labour day was originated in India


Answer- fake


2) morarji desai was first cm of Maharashtra


Answer- fake


3) worlds largest ship graveyard is in Gujrat


Answer- not fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 29th April

1) Earlier ‘Tom and Jerry’ had a different name


Answer- NOT FAKE

2) Deers have 310-degree vision


Answer- NOT FAKE

3) Sea water tastes salty and ocean water tastes sweet


Answer- FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 28th April

1) The bird that we see on the Twitter logo is named Larry


Answer- NOT FAKE

2) Maine Pyaar Kyun Kiya was Salman’s first movie sequel


Answer- FAKE

3) Commonwealth games is conducted every 5 years


Answer- FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 27th April

Question : the mixture of blue and yellow gives us green?


Answer(i) NOT FAKE


Question : goa popular drink feni is named after a river?


Answer(ii) FAKE


Question : during lunar eclipse the moon looks red because of the dust particles in earth atmosphere


Answer(iii) NOT FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 26th April

Question : albert Einstein and Rabindranath Tagore received novel prize in the same year?


Answer(i) FAKE


Question : mustard seeds are also known as black gold?


Answer(ii) FAKE


Question : kapil dev is the only test cricketer who has scored 5000+ runs and taken 400+wickets


Answer(iii) NOT FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 25th April

1) Jaipur Airports is world first airport which runs completely on solar power


Answer- FAKE

2) 6 Movies of Hrithik Roshan start with the letter ‘K’


Answer- FAKE

3) The Art form Yakshagana was originated in Karnataka


Answer- NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 24th April

1. Full form of Ph.D. is Doctor of Psychology


Answer- Fake


2. Mercury is the only planet in the solar system which doesn’t have a natural satellite of its own


Answer- Fake


3. Majer Dhyanchand was offered German citizenship by Adolf Hitler after 1936 Olympies


Answer- Not fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 23rd April

1) The word ‘Tamarind’ originated from Tamil word


Answer- FAKE

2) Yamuna River starts from the Himalayas and merge with Bay of Bengal at the end.


Answer- FAKE

3) Mosquitoes have 2 wings and 3 pair of legs


Answer- NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 22nd April

Q.1) patola is a type of saree found in punjab


Ans- fake


Q.2) human body smells due to sweating


Ans- fake


Q.3) manu bhakar represents india in international shooting competitions


Ans- not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 21st April

Q.1) Rubber bands lasts longer when refrigerated

Ans – not fake

Q.2) london’s lords cricket ground is the highest cricket ground in the world

Ans – fake

Q.3) mace and nutmeg comes from same fruit

Ans – not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 20th April

1) Netflix was established before google


Answer- NOT FAKE


2) rabbits are born blind?


Answer- NOT FAKE


3) Kolkata victoria memorial was built in honour of Britain queen victoria 100 birth anniversary


Answer- FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 19th April

1) Toda is a tribe of Andaman islands which is one of the oldest tribes of India.


Ans : FAKE

.

2) Human nose and thumb are of the same length.


Ans : NOT FAKE

.

3) The movie ‘Mera Naam Joker’ was India’s first Oscar submission.


Ans : FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 18th April

1) humans get an entirely new skeleton every 12 years?


Answer- not FAKE


2) jogiya, darbari and bhairavi are folk dances of madhya pardesh


Answer- FAKE


3) reasearch have found out 24 new bat coronaviruses?


Answer- not FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 17th April

1) Switzerland science day is dedicated to Dr. CV Raman


Answer- FAKE


2) the first ever vaccine in the world was invented to cure polio


Answer- FAKE


3) shoulder and toe are the parts of a cricket bat?


Answer- not FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 16th April

1) a golf ball has 336 dimples?


Answer- NOT FAKE


2) a human being has 18 ribs?


Answer- FAKE


3) Kiron Kher had suggested the title of the movie Dilwale Dulhania Le Jayenge


Answer- NOT FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 15th April

1) in India the minimum age for becoming a cheif minister is 30


Answer- FAKE


2) tortoise is the slowest animal


Answer- FAKE


3) neil Armstrong was the first human to orbit tthe earth


Answer- FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 14th April

1) Bengaluru is known as Oxford of the East.


Answer : FAKE

2) Apart from the Movie ‘Taal’, Shahid Kapoor was also seen as a background dancer in the movie ‘Dhoom’


Answer : FAKE

3) DR B.R. Ambedkar was independent India’s first Law and Justice Minister


Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 13th April

1) Baisakhi, Gudi Padwa and Vishu are harvest festivals


Answer : FAKE

2) M.S. Dhoni has invented the Helicopter shot


Answer : FAKE

3) Shrimp’s heart is found on its head


Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 12th April

1) India is the first country to discover water on the moon


Answer : not FAKE


2) Akshay kumar is the only indian actor who has worked with jackie chan


Answer : FAKE


3) india produces maximum amount of bananas


Answer : not FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 11th April

1.Shimla was the capital of Punjab before Himachal Pradesh


Ans:-not fake


2.Indonesia has the highest numbers of tigers in the world


Ans:-fake


3.India took 19 years to win its first test match


Ans:-not fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 10th April

1.on an average human takes 23000 breathes a day


Ans:-not fake


2.in 2021 sushant singh rajput received national award for the best actor


Ans:-fake


3a farmer from .bihar has started growing hop shoots which is the most expensive vegetable


Ans:-fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 9th April

1) There is a cellphone reception at the peak of Mount Everest


Answer : NOT FAKE

2) The term ‘Swagger’ was invented by Baba Sehgal


Answer : FAKE

3) The outermost layer of the sun is called Corona


Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 8th April

1) along with helping in hearing our ears help us in regulating body temperature as well


Answer : fake


2) mc mary kom is the first Indian woman sports person to receive Padma vibushan?


Answer : not fake


3) human DNA and Orangutan DNA matches up to 98%


Answer : fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 7th April

1) More than half of the bones in your body are found in your hands and feet?


Answer: NOT FAKE

2) The term zooking is defined as breaking up over video calls


Answer: FAKE

3) The line which divides india and china is known as Radcliffe Line


Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 6th April

1.milk is the primary ingredient of khagina


Ans:-fake


2.the entire glacier of antartica is made up of penguins urine


Ans:-fake


3.the term bluetooth is named after a denmark king


Ans:-not fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 5th April

1) Kangana Ranaut next film is based on Manipur's queen didda


Answer: Fake


2) There’s never a tie breaker in a marathon race


Answer: Not fake


3) Michael Jackson had never performed in India


Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 4th April

1) Kareena grandfather had named her as siddhima?


Answer: not fake


2) ISRO had named India the first mission to study the sun as Surya?


Answer : fake


3) the term SPG stands for sun preventing formula?


Answer: fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 3rd April

1.the first city of India which Britishers had visited was cochin


Ans:-fake


2.bananas grow upside down on trees


Ans:-not fake


3.Harbhajan Singh and Yuvraj Singh were born in the same city


Ans:-fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 2nd April

1) Diarrhea is also known as Delhi Belly


Answer- NOT FAKE

2) Brazil won the first football world cup


Answer- FAKE

3) Priyanka has worked in 4 remakes of Amitabh Bachchan’s movies


Answer- FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 1st April

1) Every year there is a mobile throwing world championship


Answer- Not fake


2) The dance form mohiniyattam was originated in Andhra Pradesh


Answer- Fake


3) Every day on an average human loses about 100-150 strands of hair


Answer- Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 31st march

1) all the planets in the solar system are named after Greek gods and goddess


Answer- FAKE


2) SEA HORSE DOES NOT HAVE A STOMACH?


Answer- not fake


3) Major Dhyan Chand was India first flag bearer at the Olympics


Answer- fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 30th march

1) The word coffee is derived from an Arabian word that means wine


Ans : Not fake


2) There are 5 types of main blood groups


Ans Fake


3) Presently there are 3 Jantar Mantar in India


Ans : Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 29th march

1) good Friday is celebrated on last Friday of April


Ans : fake


2) diljit surname in the name of the village where he was born


Ans : not fake


3) -along with tiger fur even the skin is striped


Ans : not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 28th march

1) India’s 75th Independence Day has been named Amrut Mahotsav


Ans : NOT FAKE

2) Organic food is more nutritious and pesticide-free


Ans : FAKE

3) Ravichandran Ashwin is the fastest Indian bowler to reach the 400 test wickets mark


Ans : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 27th march

1) Shradha Kapoor is a distant niece of Lata Mangeshkar


Ans : Not fake


2) Rava idli was invented because of diet conscious people who wanted to quit rice


Ans : Fake


3) DNA is a flame retardant


Ans : Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 26th march

1) Purity is the longest word that can be spoiled using just one row of letters of the keyboard


Ans : fake


2) In an in the unique style of holi in Mathura women beat upon man with sticks


Ans : not fake


3) Insects blood is red in colour


Ans : fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 25th march

1) The android logo is inspired by the washroom door signs


Ans : Not Fake


2) Cows can sleep while standing


Ans : Not Fake


3) 54 is the highest number of runs that has been scored on a single over Cricket match


 Ans :Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 24th march

1) India Gate was constructed before Gateway of India


Ans : FAKE

2) Among the 4 Kings of the playing cards only King of hearts doesn't have a moustache?


Ans : NOT FAKE

3) Traditionally ‘Kathakali’ was used to be performed by women


Ans : FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 23rd march

1) Petha is made of white pumpkins


Ans : NOT FAKE

2) Laxmi is the first movie Tusshar Kapoor as a producer


Ans : NOT FAKE

3) Butterflies use their antenna to taste


Ans : FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 22nd march

1) Kolkata is closer to Bangkok as compared to Mumbai?


Ans : NOT FAKE

2) Human body takes about 7 years to digest a chewing gum?


Ans : FAKE

3) Bhagat Singh is also known as Shaheed-E-Azam?


Ans : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 21st march

1) Ananya Pandey has worked in a movie whose title is similar to one of Chunky Pandey’s movie.

Ans : FAKE

.

2) The word ‘Kisaan’ has been named as Hindi word of the year 2020 by Oxford.

Ans : FAKE

.

3) GPS is a U.S.A Government property.

Ans : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 20th march

Q1) during sunset on Mars the sun looks blue in colour


Ans not fake


Q2) cardamom is the world’s most expensive spice


Ans- fake


Q3) Kho-Kho is also known as rathera


Ans- not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 19th march

1) The only part of human body where blood doesn’t get circulated is located in our eyes

Ans : NOT FAKE

.

2) Varun Dhawan has starred in four remakes of David Dhawan’s movies

Ans : FAKE

.

3) Both Cucumber and Jellyfish are 95% water

Ans : NOT FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 18th march

1) On William Shakespear’s birthday i.e, on 21st March World Poetry day is celebrated

Answer: FAKE


2) 2 Out of four Kumbh Melas are conducted on the banks of Ganga

Answer: NOT FAKE


3) The first ever product to be sold on Flipkart was a mobile phone

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 17th march

Q1) house sparrows can swim underwater


Ans- not fake


Q2) humans can sneeze when they are asleep


Ans- fake


Q3) a kabaddi match is divided into 2 halves of 30mins each


Ans- fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 16th march

1) Honey is sweeter than sugar


Answer: Not Fake


2) Chandni Chowk was designed by Shah Jahan’s eldest sister Jahanara Begum


Answer: Not Fake


3) Yoga term vujangasan means cobra pose


Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 15th march

1) Pattachitra folk painting was originated in Rajasthan


Answer: Fake


2) Aloe vera helps in tackling gum problem


Answer: Not fake


3) The game Sainik got over 20 lakhs to download within 3 hours of it’s the launch


Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 14th march

Q1) Himalayas are the oldest mountain range of India

Ans- Fake

Q2) The first filmfare award which was organised outside mumbai was held in Singapore

Ans- Fake

Q3) Diamond and graphite are made up of same element

Ans- Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 13th march

1) Both of our lungs are of the same size


Answer: Fake


2) Rohtang pass connects sringar and leh


Answer: Fake


3) Sunil Gavaskar Sourav Ganguly and VVS Laxman all of them scored double century in their 99th test match


Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 12th march

1) Rabindranath Tagore has written Bangladesh’s national anthem


Answer: Not Fake


2) Smog is caused due to oil paint


Answer: Not Fake


3) Sbi had set up India’s first atm machine in new Delhi


Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 11th march

1) banana are radio active


Answer: not fake


2) Yuvraj Singh was the first Indian cricketer to hit 6 sixes


Answer: fake


3) bibi ka mqbara is located in Hyderabad


Answer: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 10th march

1) If someone is undergoing for dialysis it means that they are suffering from a kidney disease


Answer: Not fake


2) Chewing gum was the first product to get scanned by barcode


Answer: Not fake


3) Aamir Khan and Shahrukh Khan both made their debut opposite Juhi Chawla


Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 9th march

1) 2022 AFC women’s Asia cup is going to be conducted in India

Answer: NOT FAKE


2) G in 2G 3G and 4G stands for Gigabyte

Answer: FAKE


3) Flamingoes bend their ankle to stand

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 8th march

1) There is only one ocean in the world which is named after a country


Answer: Not fake


2) Nautanki and Wasilla are two dance form of Up


Answer: Not Fake


3) It is possible to hold your nose and hum


Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 7th march

1) Indian housewives hold about 11% of the actual amount of gold in the world

Answer: Not fake


2) Alia Bhatt and her mom soni Razdan made their first appearance on screen in the movie kalank

Answer: Fake


3) Rats let out tiny giggles when they’re tickled

Answer: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 6th march

1) Lagaan was the first film of amir khan which was based on cricket

Answer: fake


2) in West Bengal even the cows have a photo id

Answer: not fake


3) human teeth are as strong as shark teeth

Answer: not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 5th march

1) Margherita pizza was named after a place in italy

Answer: FAKE


2) India is the only country where are Lion and Tiger both found in their natural habitat?

Answer: NOT FAKE


3) MS Dhoni has written about his love for butter chickne masala on his twitter bio

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 4th march

1) Arjun Kapoor and Anil kapoor starred in the movie ‘Ak vs Ak’

Answer: FAKE


2) Udaipur and Bhopal both are known as city of lakes

Answer: NOT FAKE


3) Rainbows can be seen in night too

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 3rd march

Q1) pashmina wool is made up of a type of goat

Ans- not fake

Q2) like finger print everyone’s tongue has also unique print

Ans- not fake

Q3) 2020 Rajiv khel ratna winner manika batra is a badminton player for india

Ans-  fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 2nd march

1) National women’s day is celebrated on Sarojini Naidu’s Birthday

Answer: NOT FAKE


2) Shafali varma broke Sachin tendulkars 30 years old record and became the young cricketer to score an International half-century

Answer: NOT FAKE


3) Kareena Kapoor does more films with Saif ali khan as compared to with Akshay Kumar

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 1st march

1) Bats can walk on their feet


Answer: Not Fake


2) Anil Kumble is the first Indian cricketer to take a hat-trick


Answer: Fake


3) Fresh eggs float in water


Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 28th February

1) Agra Fort was built by Akbar and Red fort was built by Shah Jahan

Answer: NOT FAKE


2) Sunil Chhetri is also known as Captain Fantastic

Answer: NOT FAKE


3) There are 6 reacions on Facebook’s like button

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 27th February

1) Milkha Singh’s biography is called ‘The World Beneath his feet’

Answer: FAKE


2) Madhubani painting was orginated in Bihar

Answer: NOT FAKE


3) The first Meal to be eaten on the moon consisted of apples

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 26th February

1) Nirmala Sitharaman is the only Woman who has presented India’s Union Budget.

Ans : FAKE

.

2) Lonar Lake was created by a meteorite collision impact.

Ans : NOT FAKE

.

3) Rajnikanth has never used the dialogue ‘Enna Rascala’ in a

movie

Ans : NOT FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 25th February

1) Pratibha Patil is the only former President of India who is still alive?

Answer: NOT FAKE


2) A fear of constipation coprastasophobia

Answer: NOT FAKE


3) Snake’s eyes have eyelids

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 24th February

1) Cat’s urine looks brighter in ultraviolet light

Ans : NOT FAKE

.

2) Rubbing banana peel cures mosquito bite

Ans : NOT FAKE

.

3) Chandigarh is the first city that runs completely on solar energy during day time

Ans : FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 23rd February

1) an object weighs more on earth than on moon

Ans – Not fake

2) a newly discovered fish is named after donald trump

Ans- fake

3) there r 88 keys in a classic piano

Ans- Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 22nd February

1) Ayushmann and Aparshakti Khurana have worked together in a film

Answer: NOT FAKE


2) The title ‘Dalai’ in Dalai lama stands for peace?

Answer: FAKE


3) In the symbol of ‘Danger’ we can see only two bones

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 21st February

1) Gulabo-Sitabo is an Uttar Pradesh glove puppetry tradition

Answer: NOT FAKE


2) In ancient times Ludo was known as ‘Ashtpad’

Answer: FAKE


3) Tabasco sauce was named after a Mexican state?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 20th February

1) One of the most expensive breeds of mushroom gnocchi is found in the footsteps of the Himalayas

Ans- Not fake


2) Whatsapp is started by Google’s 2 ex-employee

Ans- Fake


3) Ghoomar dance is dedicated to the goddess of rain

Ans- Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 19th February

1) Post independence India’s first test match Was at feroz shah kotla delhi

Ans- Not fake


2) Until 1957, 24 aanas were equal to 1rs

Ans- Fake


3) Admiral is the lowest rank in the Indian Merchant Navy

Ans- Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 18th February

Q1) Portuguese have introduced tomatoes and chillies to india

Ans- not fake

Q2) word “Dolphin” originated from urdu word

Ans- fake

Q3) india shares its boundaries with 8 countries

Ans- fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 17th February

1) What kind of career do Indians opt for?

Answer: Follow your passion


2) What would you rather be?

Answer: Class Monitor


3) Which pizza is better?

Answer: Cheese burst

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 16th February

1) Buckingham palace and Rashtrapati Bhavan has the same number of rooms

Answer: Fake


2) The last time Australia had lost in Gabba Virat Kohli was 16 days old

Answer: Not fake


3) Chhatrapati Shivaji was born in Raigad district

Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 15th February

Q1: Kiara Advani’s Real Name Is Alia.


Answer: Not Fake


Q2: India’s First Passenger Train Was Run Between Delhi To Jaipur.


Answer: Fake


Q3: Polar Bear’s Skin Is Black In Color


Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 14th February

1) Also known as Ayers rock, uluru is sandstone rock in which country?

Answer: Australia


2) In Christianity, which is the first book in the old testament?

Answer: Genesis


3) Horology is the study of what everyday observation?

Answer: Time


4) Capoeira is the martial art from which football loving country?

Answer: Brazil


5) How many members are there in the election commission of india?

Answer: Three

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 13th February

1) Cockroaches fart every 15 minutes


Answer- Not Fake


2) India is the second largest country in the world


Answer- Fake


3) Sachin and Saif’s daughter have same name


Answer- Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 12th February

1) We can only see one side of the moon all the time

Ans: Not Fake

2) Holi is celebrated 20 days after vasant panchami

Ans: Fake

3) Salman and karishma kapoor have acted in 7 films together

Ans: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 11th February

1. Sanskrit is the most computer friendly language

Ans: Not Fake

2. US open is the first grand slam of the year

Ans: Fake

3. Ms Dhoni and Varun Dhawan share their birthdays

Ans: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 10th February

1. Indias first driverless metro first launched in Delhi

Ans: Not Fake

2. Gulab jamun is also known as Laal Mohan

Ans: Not Fake

3. New Delhi has been the capital of India for the longest time

Ans: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 9th February

Q1 – olympic rings colours are blue, orange, yellow, green , red

Ans- fake

Q2- only monkeys have tails out of apes and monkeys

Ans- Not fake

Q3- astronauts have played javelin throw on moon

Ans- fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 8th February

1) MS Dhoni is the first captain who has won all 3 major ICC titles.

Ans : NOT FAKE

.

2) Every year over 50000 tennis balls are used in the Wimbledon tournament.

Ans : NOT FAKE

.

3) Deepika Padukone made her debut in a Mika Singh’s music video.

Ans : FAKE


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 7th February

1.dronacharya arjuna awards are awarded to people in the education field


Answer: fake


2.in the Chinese zodiac calendar the year 2020 was named as the year of bat


Answer: fake


3.in Indore Indias first garbage cafe was started


Answer: fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 6th February

1) Rajya Sabha member’s one term is for 6 years

Answer: NOT FAKE


2) Virat Kohli was the captain of India while we won the 2021 Brisbane Test match

Answer: FAKE


3) Priyanka Chopra was named as Goldie. This name was inspired from Goldie Hawn

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 5th February

1. Breast cancer can only cause in Woman?

Ans. Fake

2. Kashmir’s noon tea tastes salty?

Ans. Not Fake

3. The word MEME has an Indian origin?

Ans. Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 4th February

1. Breast cancer can only cause in Woman?

Ans. Fake

2. Kashmir’s noon tea tastes salty?

Ans. Not Fake

3. The word MEME has an Indian origin?

Ans. Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 3rd February

1. India’s First hot air balloon service was started in Uttarakhand?

Ans. Fake

2. Goa’s traditional drink Fenny is made out of Coconut?

Ans. Not Fake

3. Houseflies have 360 degree view

Ans. Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 2nd February

1) Water has been found in liquid state on Mars.

Ans : NOT FAKE

2) Saffron is produced out of Poppy plants.

Ans : FAKE

3) In Gujarat the name of Dragon fruit is changed to something based on Rose

Ans : FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 1st February

1) Tomato is also known as love apple


Answer: Not fake


2) Opal is found on Mars


Answer: Not fake


3) Dipika Pallikal is a badminton player


Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Answers- 31st January

1) A Citizen of the U.K. tried sending Samosas to outer space


Answer: NOT FAKE


2) Funny Bone is actually a bone


Answer: FAKE


3) Kangaroo take help of their tail to maintain balance


Answer: NOT FAKE


2 Comments

  1. Thank you very much power play with champion team this is really very good my name MINHAJUL hasan rizvi khai rabadi uttar pardesh

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post