Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers, Flipkart Kya Bolti Public Quiz, Flipkart Kya Bolti Public Contest, Flipkart Kya Bolti Public Quiz Rewards, Flipkart Quiz Answers
Flipkart Kya Bolti Public Quiz, answer and win Flipkart Gift Vouchers, SuperCoins & more.
Flipkart has brings varieties contests on the Flipkart app. Where you can play Quiz and win Flipkart gift vouchers, gems & more prizes. 
You have to give the correct answer within 10 seconds. After giving all the correct answers you will get your rewards.


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

How To Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz-

1) First of all, open the Flipkart app

2) Log in your account

3) Click on the Games tab or directly visit Click Here

4) Scroll down and you will see the "Kya Bolti Public" Quiz banner

5) Click on the banner and start playing the quiz

6) ) Watch the video and select the correct answer within 10 seconds

7) After giving all correct answers click on Unlock Surprise Gift option 

8) You will get your surprise reward

Rewards- 

1000 Gift Vouchers – 100 Winners

50 Gift Vouchers3000 – Winners.

Free 25 Super Coins

Free 20 
Super Coins

Free 10 
Super Coins

Refer And Earn:

Invite your 5 friends to play a game and win up to 1000 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 22nd March

Q1) what would u like to become?


Ans- Sabse funny


Q2) what would u like to have


Ans- own business


Q3) what would u like more


Ans- bluetooth headphones

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 21st March

1) Who is a better anchor turned actor?

Ans :  Maniesh Paul

.

2) What is the best way to relax after a long day?

Ans :  Spend Time with Friends

.

3) Which of these insects is scarier?

Ans :  Honeybee


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 20th March

1. Which Vidya Balan movie ts better


Answer: Bhool bhulaiyaa


2. Who would you want as a friend?


Answer: Fashion expert


3. Which snacks is better?


Answer: Aloo bhujia


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 19th March

1) whose wedding outfit was better?


Answer: varun & natasha


2) which of these activity is more enjoyable?


Answer: cycling


3) which side dish is more preferable


Answer: fries

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 18th March

1) Should the content on digital platform go under censorship


Answer: Yes


2) Which of these is a more popular cold beverage


Answer: Mocktail


3) Who is a better on-screen teacher


Answer: Miss Chandani


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 17th March

1) Whose online content is better


Answer: Ashish chanchalani


2) Which of these dishes should be banned


Answer: Chocolate momos


3) Which of these things you always carry in your bags


Answer: Condoms


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 16th March

1) Will OTT take over movie theatres?


Answer: Yes


2) What so you use more in your text messages?


Answer: Emojis


3) whose career looks more promising?


Answer: Shweta Tripathi

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 15th March

1) Which of these is more convenient


Answer: 10 rupees note


2) Which sports personality is more popular


Answer: Sania Mirza


3) What would you like to become?


Answer: Maestro in music


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 14th March

1) which father daughter duo is more popular


Answer: ananya & chunky Pandey


2)  with whom would u like to discuss your problems first


Answer: friends


3)  what kind of parties do you like to attend?


Answer: cocktail party

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 13th March

1) Who has a better smile


Answer: Kartik Aaryan


2) What goes best with bread


Answer: Butter


3) What is the technology for us


Answer: Technology is helpful


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 12th March

1) Which of these movies you would like to re-watch with your family?

Answer: Hera Pheri


2) Have you ever seen a shooting star and made a wish?

Answer: YES


3) Which Sweet is tastier?

Answer: Gulab Jamun

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 11th March

Q1) where would u like to go on ur honeymoon?

Ans-  India

Q2) Which onscreen couple are missed more ?

Ans- Anurag-Prerna

Q3) what kind of quality do you look for in a friend

Ans- Communicator

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 10th March

1) Which sports tickets Indians would likely buy


Ans : Indian super league 61%


2) Which of these are more likely to be trusted


Ans : Astrology 57%


3) Who has a better gym look


Ans : Rakul Preet Singh


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 9th March

1) Which of the sister duo is more popular?


Ans : Kareena and Karishma Kapoor

.

2) What helps you to make your mood better?


Ans : Good music

.

3) Which Apple product is more popular?


Ans : iPad


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 8th March

1. Which actress has portrayed the role of Komolika better?


Ans: Hina Khan


2. Is 2000 note inconvenient to use?


Ans: Yes


3. Which sports movie is better?


Ans: Chak De India


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 7th March

1) Which place is better for a destination wedding


Ans: Fort


2) Which actor plays female character better


Ans: Sunil Grover


3) Which attire looks better in winter


Ans: Sweatshirt


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 6th March

1) Whose concert would you like to attend?


Ans:  Arijit Singh

.

2) Do Indians support the Paternity leave policy?


Ans:  Yes

.

3) What do you prefer in your meal?


Ans: Roti


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 5th March

1) Which ipl captain has better physique


Answer: KL Rahul


2) Who is a more popular singer


Answer: Yo yo Honey Singh


3) Which of these 90s games were more popular


Answer: Super Mario


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 4th March

1) Which mother sister duo is better


Answer: Amrita Singh and sara Ali Khan


2) Can love happen twice


Answer: Yes


3) What would you choose after winning the toss


Answer: Batting


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 3rd March

1) In which family you would like to be born?

Answer: Kapoors


2) Which of these is more addictive?

Answer: YouTube Videos


3) Where would you like to live after retirement?

Answer: Bungalow

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 2nd March

1) Which cartoon character has a better physique?

Ans:  Popeye

.

2) Should couples stay in a live-in relationship before marriage?

Ans :  No

.

3) Which actor among 90s era was more entertaining?

Ans : Salman Khan


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 1st March

1) Which ‘student of the year’ trio is better?


Ans: Alia-Varun-Siddharth


2)  On which of these days we find it difficult to go to the office?


Ans: Monday


3) For whose wedding you would be more excited?


Ans: Best Friend


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 28th February

1) What would you choose


Ans: Rs 1 lakh


2) Which luxury item would you want in your house


Ans: Barbeque setup


3) Which celebrity baby name is cuter


Ans: Vamika


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 27th February

1) During the wedding should the groom also put mehendi


Ans : Yes


2) Who is a better actor


Ans : Prabhas


3) Which South Indian dish is better


Ans : Dosa Sambhar


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 26th February

1) Which form of martial art is more interesting


Ans : Kung fu


2) Did you ever had a crush on a teacher


Ans : Yes


3) Which vegetable is most disliked


Ans : Karela


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 25th February

1) Which pizza outlet is better?

Ans : (A) Domino’s

.

2) Do Indians believe in ghosts?

Ans : (A) Yes

.

3) Who has a better airport look?

Ans : (A) Katrina Kaif


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 24th February

1. Who is more entertaining

Ans: Kangana Ranaut

2. Where would you prefer to be pierced

Ans: Eyebrows piercing

3. What kind of videos you would prefer to watch

Ans: animal videos

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 23rd February

1. Which TV host is hotter

Ans: Karan Kundra

2. What you want to become

Ans: Singer

3. Are dating apps waste of time

Ans: No

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 22nd February

1) Which bollywood star can become a hollywood star


Ans: Hrithik Roshan


2) Which mode of payment is preferred by most people


Ans: Credit/debit card


3) Which biopic is more awaited


Ans: Kangana ranaut as indira gandhi


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 21st February

1. Who is these Bollywood actors is more underrated

Ans: Manoj Bajpayee

2. Which is a better way to store photographs

Ans: photo albums

3. Which of these habits is worse

Ans: Dishonesty

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 20th February

1. Who is more strict

Ans: Father (papa)

2. Which of these is more stylish

Ans: Ranveer Singh

3. which ice cream is more popular

Ans: Mango

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 19th February

1) Which Bollywood couple should get married next?

Ans : Tiger Shroff and Disha Patani

2) Which of these things will be more difficult to quit?

Ans : Junk Food

3) Which of these things should be banned?

Ans : Smoking

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 18th February

1. Which biscuit tastes better with tea

Ans: Rusk

2. Which household chores is more boring

Ans: Washing dishes

3. Which of these couples in more popular

Ans: Akshay Kumar – twinkle khanna

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 17th February

1) What kind of career do Indians opt for?

Answer: Follow your passion


2) What would you rather be?

Answer: Class Monitor


3) Which pizza is better?

Answer: Cheese burst

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 16th February

1) Who is a better director?

Ans : Karan Johar

.

2) Which popcorn flavour is more popular?

Ans :  Cheese Popcorn

.

3) Which game is more enjoyable with family?

Ans : HOUSIE


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 15th February

1) Which summer fruit is loved more by Indians?

Answer: Mango


2) While earning on our own should we accept money from parents

Answer: NO


3) Which attire is more suitable for office?

Answer: Indian look

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 14th February

1) With whom do Indians want to celebrate Valentine’s day?

Ans : Best Friend

.

2) Which actress’ dance moves looks the best?

Ans :  Nora Fatehi

.

3) Will you maintain friendship with your Ex?

Ans :  YES


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 13th February

1. Who has played a more prominent role in our life

Ans: Parents

2. What do most people use while taking bath

Ans: Soap

3. What kind of chocolates are liked by people

Ans: Milk chocolate

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 12th February

1) Which genre of movie is more popular?

Answer: Comedy


2) Which Dry Fruit is better?

Answer: Badam


3) What is the right age to get married?

Answer: 25 years to 28 years

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 11th February

1) Which of these street food is tastier?

Answer: Momos


2) Which of these is a better gift at weddings?

Answer: Household supplies


3) What’s an ideal party plan?

Answer: house party

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 10th February

1) Who is India’s favorite television show host


Ans : Amitabh bachchan


2) Which of these is more important


Ans : Brushing teeth


3) Which is India’s favorite Lay’s flavor


Ans : Magic masala


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 9th February

1) Which source of information we trust more?

Ans : Google

.

2) Should schools reopen now?

Ans : YES

.

3) Which type of reality shows are liked by Indians?

Ans : Dancing

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 8th February

1) What is the quality we want in our partner?

Answer: Intelligence

2) Which of these animal is cuter

Answer: Rabbit

3) Which on-screen pair looks better together

Answer: Varun Dhawan & Alia Bhatt

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 7th February

1.who is a better singer


Answer: lata Mangeshkar


2.will Mumbai Indians win ipl 2021 tournament


Answer: yes


3.what is Indias favorite paneer dish


Answer: shahi paneer


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 6th February

1) Who is more popular superhero?

Answer: Spider-man


2) Which of these life was more enjoyable?

Answer: School life


3) Which cricketer’s future looks brighter?

Answer: Subhman Gill

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 5th February

1) What is India’s favourite north Indian dish?


Answer: Rajma chawal


2) Who is a better news anchor?


Answer: Arnab Goswami


3) is the most memorable thing about school?


Answer: Lunch with friends


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 4th February

1) Which mobile network is preferred the most?

Answer: Jio


2) Which TV couple is more loved in India?

Answer: Siddharth and Shehnaz


3) Which side of the family are we more attached to?

Answer: Father’s Side

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 3rd February

1) Who is a more popular choice as a yoga companion?

Ans : (A) Baba Ramdev

.

2) Favourite place to eat with friends?

Ans : (B) 5-Star Hotel

.

3) Do Indians keep passwords on their phone?

Ans : (A) YES


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 2nd February

1) Are Indians comfortable sleeping in pitch darkness?

Answer: YES


2) Who is India's favourite Bigg Boss contestant?

Answer: Rakhi Sawant


3) Which fashionable accessory is more iportant?

Answer: Sunglasses

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 1st February

1) Indians are more anticipated about which movie?

Ans: Sooryavanshi

2) Which version of Paratha is loved by Indians?

Ans : Aloo Paratha

3) Who is India’s favourite cricket commentator?

Ans : Aakash Chopra


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 31st January

Q1. With which actress did Ranbir look best on screen?

Ans : Ranbir and Anushka in ADHM

Q2. Should the minimum age for smoking be 21?

Ans : YES

Q3. Which brand of phone does India prefer?

Ans : Apple

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 30th January

1) Which cricketer has a better physique?

Ans : Virat Kohli

.

2) Among the new gen Bollywood actresses who should make their Hollywood debut?

Ans : Alia Bhatt

.

3) What is India’s favourite dish during winters?

Ans : Gaajar ka Halwa


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 29th January

1.do indians spend more than 3 hours on mobile phone


Answer- yes


2.which of these shows is more nostalgic


Answer- kyun ki saas bhi kabi bahu thi


3.which of these bollywood couple make a cuter pair


Answer- kiara and siddharth


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 28th January

1) Who is more iconic dancer

Answer- Madhuri Dixit

2) Which of these subject is least favourite subject in school

Answer- History

3) Which breed of dog does indian prefer to keep as pet

Answer- German shepherd

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 27th January

1.who is Indias favorite naagin actress


Answer- mouni roy


2. is odd even rule the right tactic to fix air pollution


Answer- yes


3.which is Indias favorite burger joint


Answer- KFC


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 26th January

1.which game do people prefer to play in a picnic


Answer- antakshari


2.can women live without buying clothes for a year


Answer- no


3.will it be necessary to wear a mask after getting vaccinated


Answer- yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 25th January

1) Which version of tea is India’s favorite


Answer- Healthy Green tea


2) Which of the Sushant Singh movie is India's favorite?


Answer- Ms Dhoni: The untold story


3) Do we believe in love at first sight


Answer- Yes


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 24th January

1) Who is India’s favorite celebrity chef?


Answer: Vikas Khanna


2) Will Joe Biden turn out to be a better president?


Answer: YES


3) Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the covid-19 caller tune?


Answer: YES

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers- 23rd January

1) In T20I cricket, who holds the world record of scoring the most runs and most centuries?

Answer: Rohit Sharma

2) The ‘monkey gate’ scandal of 2008 involved Andrew Symonds and which other cricketers?

Answer: Harbhajan Singh

3) Which is the most successful club in UEFA Champions League history?

Answer: Real Madrid

4) badminton Superstar PV Sindhu was appointed as deputy collector in which state?

Answer: Andhra Pradesh

5) Which sportsperson was appointed as UNICEF India’s first youth ambassador?

Answer: Hima Das

Post a Comment

Previous Post Next Post