Flipkart Superfan Quiz Answers

Flipkart Superfan Quiz Answers, Flipkart Superfan Quiz, Flipkart Superfan Malaika Arora Quiz Answers, Flip Watch VIdeo Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers
Flipkart Superfan Malaika Arora Quiz, watch video and play live quiz on Flipkart and win Flipkart Gift Vouchers or SuperCoins.
Flipkart brings a new contest on the Flipkart app. Where you can play live Quiz and win super coins or Flipkart gift vouchers. You have to give the correct answer within 10 seconds. After giving all the correct answers you will get your rewards. 
This contest will commence at 00.00 hrs on 17th July and end at 23.59 hrs on 1st October 2020.




How To Play Flipkart Superfan Quiz-

1) First of all, open the Flipkart app

2) Log in your account

3) Click on the 'Video' tab or directly visit Click Here

4) You will see the "SuperFan" Quiz banner

5) Click on the banner and start playing the quiz

6) Watch the video and select the correct answer within 10 seconds

7) After giving all correct answers click on the 'Unlock Surprise Gift' option 

8) You will get your surprise reward

Rewards- 

1000 Gift Vouchers – 100 Winners

1 SuperFan- Special Prize

Free 25 Super Coins

Free 20 
Super Coins

Free 10 
Super Coins

Flipkart Superfan Malaika Arora Khan Quiz Answers

1) What is the most daring thing I have ever done?


Answer : Swimming with Sharks


2) What dish do cook the best?


Answer : Green Thai Curry


3) What is that one habit i just cant get rig of?


Answer : Over Packing


4) What was my favourite subject in school?


Answer : History


5) What is that one word I use a lot?


Answer : Seriously


6) Badminton is my favourite sport


Answer : False


7) My perfect date night is a long walk on the beach


Answer : False


8) The Hindi song which best describes me is -—


Answer : Oh Haseena Zulfon Waali


9) The first ad I did was for———-


Answer : Amusement Park


10) My favourite Hindi movie is


Answer : Qayamat Se Qayamat tak

Flipkart Superfan Ananya Panday Quiz Answers-

Q 1 : What is my secret talent?


Answer : Touching my tongue to my nose


Q 2 : What is my favourite team sport?


Answer : Cricket


Q 3 : What is my favourite ice cream flavour?Answer : Cookies and cream


Q 4 : My favourite family trip was to which place?


Answer : Africa


Q 5 : I am allergic to cheese


Answer : False


Q 6 : One emoji that I use the most is eye roll


Answer : False


Q 7 : The first thing I do in the morning is check my phone


Answer : True


Q 8 : If this was remade today I would love to be a part of it. the film is ————


Answer : Kuch Kuch Hota hai


Q 9 : I regularly use this movie dialogue . The dialogue is -——


Answer : Main apni favourite hoon


Q 10 : If my life had a hindi theme song then it would be ———


Answer : Ankhiyon se goli maare

Flipkart Superfan Tapsee Pannu Quiz Answers-

1) The first poster I ever put in my room was of which actor?

Answer- John Abraham

2) Who am I more scared of ?

Answer- My Dad

3) What is the one habit I just cant rid of?

Answer- Nail Biting

4) If I were to get a third tattoo what would the tattoo be?

Answer- My birthdate

5) Which Delhi street food do i miss the most?

Answer- Chloe Bhaturae

6) I am a———

Answer- A morning person

7) In my college I developed an app called Fontswap

AnswerTrue

8) Once while playing Badminton, I hit my younger so hard in the head she had to go to the hospital

Answer- False

9) The first film I saw in the movie theatre was———-

Answer- Chotta Chetan

10) I can speak -—-languages

Answer- 5

Flipkart Superfan Kareena Kapoor Khan Quiz Answers-

1) What is my Favourite Holiday Destination in India?


Answer- Himachal Pradesh


2) What sis my favorite cheat meal?


Answer- Mithai


3) Which classical form dance I am more trained for?


Answer- Odissi


4) What is the name of my pet turtle


Answer- Mr.T


5) What is my favorite type of Atta


Answer- Makki


6) I have a fake twitter account


Answer- True


7) I lost weight during the Kedarnath shoot


Answer- False


8) My favorite form of exercise is weight training


Answer- False


9) My favorite Karan Johar film____


Answer- Kabhi Khushi Kabhie Gham


10) Out of all moms films my favorite performance of her is____


Answer- Chameli Ki Shaadi

Flipkart Superfan Jacqueline FernandezQuiz Answers-

1) What is the last thing I do before I sleep?


Answer- Pray


2)What is my Favourite Indian desert?


Answer- Rasgulla


3) What is my least favorite Vegetable?


Answer- Karela


4) What is that one social Media trend that really bugs me?


Answer- Challenges


5) I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?


Answer- My Mom


6) What is that one thing I always offer guests when they come home?


Answer- Dates


7) I have 2 pole at Home


Answer- True


8) If i wasn’t in India I would have love to stay in New York


Answer- False


9) The First Hindi film I watched was


Answer- Devdas


10) My first Bollywood crush was


Answer- Salman khan


Flipkart Superfan Kareena Kapoor Khan Quiz Answers-


1) What was the name my grandfather wanted to give me?


Answer- Sidhima


2) What do you think I like more? 


Answer- Sunset


3) What was the summer course I took in Harvard?


Answer- Micro Computers and Info tech


4) What is my favourite corner in my house?


Answer- The Balcony


5) How many pairs of jeans do I own?


 Answer- 50-55 pairs


6) What’s my  Favorite pass time with Taimur?


Answer- Reading


7) My second favourite holiday destination is New York


 Answer- FALSE


8) My favourite dessert is Dal Ka Halwa


Answer- FALSE


9) I would love to be a lead in my own biopic


Answer- TRUE


10) My favourite Saif Ali Khan performance is?


 Answer- Dil Chahta hai

Post a Comment

Previous Post Next Post