Amazon Samsung Galaxy M51 Quiz Answers

Amazon Samsung Galaxy M51 Quiz Answers,  Samsung Galaxy M51 Quiz Answers,  Amazon Quiz Answers
Amazon Samsung Galaxy M51 Quiz, play and get a chance to win Samsung Galaxy M51. This contest will valid from 27th August to  2020 15th September and winners names will be announced on 30th September 2020. Total 5 winner will be declared in this contest.

Amazon Samsung Galaxy M51 Quiz Answers

How To Play Samsung Galaxy M51 Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the " Samsung Galaxy M51 " Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 3 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win Samsung Galaxy M51

8) The winner's name will be announced on 30th September 2020 on the Amazon app.


Amazon Samsung Galaxy M51 Quiz Answers- Win ₹10,000 Pay Balance

1) What is the capacity of India’s leading smartphone battery in the Samsung Galaxy M51, the #MeanestMonsterEver?

Answer- 7000 mAh

2) Which of the below is the meanest processor in Samsung Galaxy M51?

Answer- Qualcomm Snapdragon 730G

3)  The display in Samsung Galaxy M51 is the first ever in M Series. Fill in the blanks

Answer- SuperAmoled Plus Infinity-O Display

4) How many Mega Pixels does the segment leading Intelli-cam of Samsung Galaxy M51 have?

Answer- 64MP

5) The battery of the Samsung Galaxy M51 has fast charging. Fill in the blanks.

Answer- 25W

Amazon Samsung Galaxy M51 Quiz Answers- Win Galaxy M51

1) Which feature of the new Samsung Galaxy M51 do you think makes it the #MeanestMonsterEver?

Answer- All of the above

2) What will be the battery capacity of Samsung Galaxy M51, the #MeanestMonsterEver? ,

Answer- 7000 mAh

3) The meanest display on the Samsung Galaxy M51 is , required

Answer-  sAMOLED Infinity-O Display


More Details: 

1. This Contest will commence on 21st August to 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to  31st September 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 participants will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for  ₹20000 Pay Balance  (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a Comment

Previous Post Next Post