Amazon The Credit Card Quiz Answer

Amazon The Credit Card Quiz Answer, The Credit Card  Quiz Answers, Amazon Credit Card Quiz Answers
Amazon The Credit Card Quiz, play and get a chance to win ₹1,000 Pay Balance. This contest will valid from 26th August to 23rd September 2020 and winners names will be announced on 31st September 2020. Total of 100 winners will be declared in this contest.

Amazon The Credit Card Quiz Answers

How To Play The Credit Card Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the "
 The Credit Card Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win ₹1,000 Pay Balance

8) The winner's name will be announced on 31st September 2020 on the Amazon app.

Amazon The Credit Card Quiz Answers- Win ₹1,000 Pay Balance

1) You can get a credit card based on ____

Answer – Credit Score

2) What is the minimum age to avail a credit card?

Answer – 18

3) Which of these is true for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer – Anyone above the age of 18 with credit history

4) Which of these is true for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer – All.Of The Above

5) What is the value of 1 Reward Point for Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer – 1 Reward Point = 1 rupee

Amazon The Credit Card Quiz Answers- Win ₹20,000 Pay Balance

1) What can you not buy using a credit card?

Answer – TIME MACHINE

2) Which Bank does not issue a credit card?

Answer – World Bank

3) Credit cards are most commonly made up of which of these materials?

Answer – Plastic

4) Amazon Pay launched a credit card in association with which bank?

Answer – ICICI Bank

5) What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer – Zero rupees. It’s a lifetime free credit card


More Details: 

1. This Contest will commence on 26th August 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 23rd September 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 100 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 5  participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for  ₹1,000 Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a Comment

Previous Post Next Post