Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers

Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers, OnePlus 8T 5G Quiz Answers, Amazon Quiz Answers
Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers, play and get a chance to win OnePlus 8T 5G. This contest will valid from 30th September to 30th October 2020 and winners names will be announced on 30th October 2020. Total 50 winners will be declared in this contest.

Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers

How To Play Amazon OnePlus 8T 5G Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the " OnePlus 8T 5G" Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win 
OnePlus 8T 5G

8) The winner's name will be announced on 30th October 2020 on the Amazon app.


Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers- 2

1) The OnePlus 8T 5G will have ____ Hz Fluid Display?

Answer- 120

2) Which OS powers OnePlus Phones?

Answer- Oxygen OS

3) OnePlus 8T 5G Will Come with ___ W of Ultra Fast Charging?

Answer- 65

4) What is the OnePlus 8T 5G’s charging technology called?

Answer- Warp Charge 

5) When is the OnePlus 8T 5G Launch Event?

Answer- 14th Oct

Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers- 1

1) What does a 90 Hz or 120 Hz refresh rate display mean ?.

Answer- The contents on your screen refreshes 90 or 120 times in a second


2) 
What is the benefit of 90 Hz or 120 Hz display ?

Answer- 
All of the above


3) 
Which of the below OnePlus phones have 120 Hz display ?

Answer- OnePlus 8 Pro 5G


4) 
Which display will the OnePlus 8T 5G have?

Answer- 
120 Hz


More Details: 

1. This Contest will commence on 18th  September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 9th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for TCL 65" QLED TV (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a Comment

Previous Post Next Post