Google Pay Go India Chennai Event

Google Pay Go India, Go India Game Chennai Ticket, Chennai Event Quiz Answers- Play Google Pay Go India Game and win ₹101-₹501 rewards. Google Pay recently launched an interesting game on the Google Pay app, where you can explore all cities in India and win up to ₹501 rewards. If you haven't started the game yet, download the Google Pay app now. 

It's a game where you have to collect city tickets and Kilometer (KM) to visits any city, you will get an event when you will visit the city join the event and extra rewards. There is a special event from 16th November to 18th November 2020 in Chennai city, join that event and earn ₹10-₹100 or rare city tickets. So in this article, I'm going to share how you can join the event and win a reward.

Hoy To Visit Chennai City In Google Pay Go India Game-

1) New user need to download the Google Pay app

2) Open the app click on 'Go India' game 

3) Visit the "Chennai' city and join the event

4) Give all answers correctly

5) You will get a scratch card worth up to ₹100

How To Collect Chennai Ticket & KM-

Earn Chennai City Tickets:
  • Share a photo or the Go India map and earn 5 city tickets daily
  • Request the Chennai ticket from your friend
  • Making Mobile Recharge
  • Purchase Google Play Store Recharge Code Via Google Pay Upi
  • Pay Local store or Online merchants
  • Pay DTH, Electricity, LPG bill etc
Earn KM:
  • Open daily and get Morning Gift
  • Gift a Go India city ticket to a friend
  • Share a photo or the Go India map
  • You can help your friends to collect KM
  • Use Google Pay to pay your friend on Google Pay
  • Do a bank transfer on Google Pay
  • Pay to another user’s UPI ID

Go India Game Chennai Event Answers-

1) Which of the following is a popular dish in Chennai?

Answer- All of them

2) Jangiri, Appam & Rava Kesari are all examples of

Answer- Sweet Dishes

3) Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer- Chennai Cantt.

4) Which UNESCO World Heritage site is located near Chennai?

Answer- Monuments at Mahabalipuram

5) Your shop for a saree at your favorite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay Customer care for the transaction’s details. Ho will you find customer care?

Answer- Go to help inside Google Pay App

6) Which type of saree would you be buying from Tamil Nadu?

Answer- Kanjivaram Saree

7) Chennai film industry?

Answer- Kollywood

8) Not a popular drink of Chennai?

Answer- Apo

9)

Answer- Marina Beach

10) 

Answer- Mahabalipuram

1 Comments

  1. Send me rare tickets in the below link, I'll send you money based on your ticket

    Goa, Kochi, Gaya, Bastar - Rs. 20

    Nainital, Varanasi, Gangtok, Puri, Kaziranga - Rs. 15

    Other tickets - 1500-2500Km



    I'm looking for the Go India ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/H6EHqf

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post