Google Pay Go India Goa Event

Google Pay Go India, Go India Game Goa Ticket, Gao Event Answers, Goa City Tickets- Play Google Pay Go India Game and win ₹101-₹501 rewards. Google Pay recently launched an interesting game on the Google Pay app, where you can explore all cities in India and win up to ₹501 rewards. If you haven't started the game yet, download the Google Pay app now. 

It's a game where you have to collect city tickets and Kilometer (KM) to visits any city, you will get an event when you will visit the city join the event and extra rewards. There is a special event coming on 27th November to 29th November 2020 in Goa city, join that event and earn ₹20-₹100 reward. So in this article, I'm going to share how you can collect Goa ticket and KM easily.


How To Visit Goa City In Google Pay Go India Game-

1) New user need to download the Google Pay app

2) Open the app click on 'Go India' game 

3) Visit the "Goa' city and join the event

4) Give all answers correctly

5) You will get a scratch card worth up to ₹100

How To Collect Goa Ticket & KM-

Earn Hyderabad City Tickets:
  • Share a photo or the Go India map and earn 5 city tickets daily
  • Request the Goa ticket from your friend
  • Making Mobile Recharge
  • Purchase Google Play Store Recharge Code Via Google Pay Upi
  • Pay Local store or Online merchants
  • Pay DTH, Electricity, LPG bill etc
Earn KM:
  • Open daily and get Morning Gift
  • Gift a Go India city ticket to a friend
  • Share a photo or the Go India map
  • You can help your friends to collect KM
  • Use Google Pay to pay your friend on Google Pay
  • Do a bank transfer on Google Pay
  • Pay to another user’s UPI ID

Go India Game Goa Event Answers-

1) Which of the following forts is located in Goa?

Answer– Chapora Fort

2) Which of the following is a popular Goan drink?

Answer– Kokum juice

3) The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer– Se Cathedral

4) Which of these beaches is not located in Goa?

Answer– Gokarna beach

5) You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will

Answer– Never Install any such software or app

6) Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular Bollywood movie

Answer– Dudhsagar Falls

7) Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer– Arpora Night Market

8) Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer– Curries

9) How many districts does Goa have ?

Answer– 2

10) Which of these is one of famous beach in Goa

Answer– Calangute Beach

11) What is best deals or souvenirs when shopping in Goa?

Answer– Clothes

12) North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?

Answer– District

Post a Comment

Previous Post Next Post