Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai, Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- Play Flipkart video presents Daam Sahi Hai show, just answer the following questions and win exciting prizes & SuperCoins daily. This is an exciting digital quiz game show on Flipkart Video. A one of its kind of game show where the host will ask three questions about the product and the audience will have to give the right answers.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers



How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz-

1) First of all, open the Flipkart app

2) Log in to your account

3) Click on the 'Video' tab or directly visit Click Here

4) You will see the " Daam Sahi Hai Quiz" show banner

5) Click on the banner and start watching the show

6) Answer the following questions correctly

7) After completing the show click the 'Claim Your Rewards' option

8) If you get lucky then you can win Flipkart Gift Voucher or SuperCoins

Rewards- 

Oppo A12 Smartphone- 1 Winner

Remaining Winners- Super Coins

Refer And Earn:

Invite your 5 friends to play a game and win up to 1000 


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 14th May

Question 1: Guess the correct MRP of GoPro Hero 9 Black Holiday Bundle Sports and Action Camera?


Answer: 55,000


Question 2: What product am I?


Answer: Jackshow Automatic Dough Maker


Question 3: What is the MRP Of Kadence Concert Ukelele?


Answer: Greater than Rs 5,000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 13th May

guess the correct mrp of roland go 61 key digital piano & portable keyboard


29900


the mrp of wrapo ring light and tripod stand is 879


false


what is the mrp of bajaj 90l desert air cooler


greater than 10000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 12th May

Question 1 – what is the MRP of samsung 700 L frost free slide by slide referigerator?

Answer (i) 89950

Question 2 – choose the correct MRP of lenovo tab M10 from the following options?

Answer (ii) 13900

Question 3 – is the mr pof woodware dsheesham wood rocking chair greater or less than 7000?

Answer (iii) greater than 7000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 11th May

Question – what is the correct mrp of dr trust 3 in 1 electric steamer air purifiers and humidifier?


Answer(i)3000


Question – the mrp of go klean digital pulse & hearty rate oximeter is 4000 true or false


Answer(ii)false


Question – fill in the missing digits the mrp of bose sounlink 2 is 1900?


Answer(iii)19000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 10th May

Question – is one plus band mrp greater or less than 5000?


Answer(i) less than 5000


Question -the mrp of powermax multifunctional treadmill is 35000 true or false?


Answer(ii) false


Question – what is the correct mrp of wonderchef nutri blend juicer mixer grinder?


Answer(iii)5500


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 9th May

Question – is saregama carvaan bluetooth home theatre greater than or less than 7000

Answer(i)less than 7000

Question – what product am i ?

Answer(ii)fujiflim instax mini 9 camera (A) Image 1

Question – what is the combined price of skinn by titan women celeste and men extreme porfume

Answer(iii)4490

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 8th May

Question – which tv is priced under rs 30000?

Answer(i) MI 4A pro TV

Question – choose the correct MRP of flipkart manual recliner

Answer(ii)24999

Question – the combined MRP OF THE PRODUCT IS 2340 true or false

Answer(iii)true

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 6th April

1) What is the correct MRP of Woodland Men Cargos?


Ans – Less than 5000

2) What is the correct MRP of Pigeon favourite Electric Kettle


Ans – 1195

3) What is the correct MRP of Waterford Decanter


Ans – 84677

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 29th March

1. What is the correo MAP of Bosch Free Standing 12 Place Bettinge Dlohwacher


Ans – Less than 50000


2. What is the correct MRP of the Nespresso Lattissima Touch White Personal Coffee Maker


Ans – 49999


3. What is the correct MRP of Lavazza Aulika Food Processor?


Ans – 120000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 28th March

1) what is the correct MRP of the apple MacBook air mi 13.3 inch?


Ans – 117900


2) who I am?


Ans – allow women black flats sandal


3) what is the correct MRP of namaskar men solid pure cotton straight kurta?


Ans – 2599


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 27th March

1) What is the correct MRP of the iQOO 3 Quantum silver 256GB phone?


Ans – 35000 or more

2) What is the correct MRP of IFB 8.5kg Fully Automatic Front Load Washing Machine?


Ans – 40990

3) What is the correct MRP of Singer FM 1409 Electric Sewing Machine?


Ans – 10999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 26th March

1) What is the correct MRP of Havells PRO-LIFE GRANDE Air Fryer?


Ans – More Than 10000


2) What is the correct MRP of RARE ROOTS Women Printer Poly Chanderi A-Line Kurta


Ans – ₹2099


3) What is the correct MRP of Indistar Regular Fit Women Multicolor Velvet Trousers?


Ans – ₹4798


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 25th March

1) What is the correct MRP of the KitchenAid pop up toaster?


Ans – Less than 15000


2) What is the correct MRP of borosil 60l OTG 60l oven toaster grill


Ans – 15990


3) What is the correct MRP of Adidas slippers


Ans –  3599


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 24th March

1) What is the correct MRP of Hitachi 2 ton 3 star split inverter AC


Ans – Less than 60000


2) Which product MRP will fall in the range of 15000 to 20000


Ans – Havells electric kettle


3) What is the correct MRP of honour 8?


Ans – 30577


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 23rd March

1) What is the correct MRP of Asus GT ax110001000 MBPS gaming router


Ans – Less than 50000


2) Is the correct MRP of Motorola razor black 128 GB 149999


Ans – Yes


3) What is the correct MRP of HP pavilion core i3 21.5 inch screen?


Ans – 41661


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 22nd March

1) What is the correct MRP of Voltas Window AC?


Ans – 36690


2) What is the correct MRP of the iFFALCON smart LED TV?


Ans – Less than 70000


3) What is the correct MRP of Dorothy Perkins Skirt?


Ans – 4590


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 21st March

1) is the correct MRP of Fossil Women Brown Tote 16495?

Answer: YES


2) Who am I

Answer: Strolly


3) Which product MRP will fall in the range of 3000-5000?

Answer: Sonata Couple Analog watch


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 20th March

1) What is the correct MRP of HP 315 multi Function color printer?

Answer: Less than 15000


2) What is the correct MRP of Fossil Greenville Messenger Bag?

Answer: 25,495


3) is the correct MRP of real me band yellow strap 3500?

Answer: NO


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 19th March

1) What is the correct MRP of KitchenAid power plus Juicer Mixer Grinder?


Answer: Less than 50000


2) What is the correct MRP of the Preethi Iconic wet grinder?


Answer: 8990


3) What is the correct MRP of Shiva Pizza pan


Answer: 25000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 18th March

1) What is the correct MRP of Disney The Jungle Book figures?

Ans – 8498

2) Who am I?

Ans –  Teddy

3)  is the correct MRP of the children place full sleeves self-design baby girls casual jacket is 3799?

Ans – Yes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 17th March

1) What is the correct MRP of MICROSOFT Surface Pro 6 Core i7 8th Gen?


Ans – Less than 150000


2) Who am I?


Ans – Air Cooler


3) Is correct MRP of Panasonic MK-MG1500 1500 W Han Blender 20000?


Ans – No


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 16th March

1) What is the correct MRP of Shiva Skepl -ZOTPC induction cooktop?

Answer: 50000 or more


2) Which product will come in the range of 15000-20000

Answer: Dolphy Rubber Dumbbell


3) What is the correct MRP of PMR ultimate knee support?

Answer: 16990


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 15th March

1) What is the correct MRP of geek smart door lock?


Ans – 27999


2) What is the MRP of light decor uplight wall lamp?


Ans – 7700


3) What is the correct MRP of odelee xxl wall stickers?


Ans – Less than 20000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 14th March

1) What is the correct MRP of Thomson R9 Led TV?


Ans – 10499


2) Who am I?


Ans – Elica Wall mounted Chimney


3) Is correct MRP of healthgenie electronic digital weighing machine is 1199?


Ans – Yes


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 13th March

1) What is the correct MRP of reebok solid mens track suit?


Ans – Less than 6000


2) What is the correct MRP of britney spears perfume?


Ans – 8000


3) Is correct MRP of TRESemme Naturals Vibrantly Smooth Conditioner 18660?


Ans – Yes



Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 12th March

1) What is the correct MRP of Bosch 9kg fully automatic washing machine?

Answer: 77999


2) What Is the correct MRP of Wonder world portable disinfection machine?

Answer: 38199

3) What Is the correct MRP of Bombay dyeing cotton double king floral bed sheet?

A. Less than 6000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 11th March

1) Who will Priyanka block


Answer: Haji


2) Which of the below statement is true


Answer: Advised to get a boob job


3) Which of the below statement is true


Answer: been Slut shamed at parties


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 10th March

1) what is the correct MRP of Hindware 3 L instant water Geyser?

Answer: Less Than 4000


2) Which product will come in the Range of 90000-100000

Answer: Anemos Swish Ceiling Fan


3) what is the correct MRP of Philips GC2996 pack of 3 2400 W steam Iron?

Answer: 17979

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 9th March

1) What is the correct MRP of Acer Predator Helios gaming laptop?

Answer: less than 150000


2) What is the correct MRP of IFB convection microwave oven?

Answer: ₹14990


3) what is the correct MRP of V guard mini crystal supreme TV voltage stabilizer?

Answer: ₹2290


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 8th March

1) what is the correct MRP of Caste mate black cover for Iphone 12 pro max?

Answer: Less than 10000


2) What product will come in the price range of 5000-10000

Answer: EJEAS Q7 Smart Headphones


3) what is the correct MRP of coolnut 60000 mah powerbank

Answer: 19999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 7th March

1) Is the correct MRP of Braun cordless epilator is rs 7525?


Ans: Yes


2) Who am I?


Ans: Thermometer


3) What is the correct MRP of Epson multifunctional colour printer?


Ans: Less than 12000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 6th March

1) What is the combined MRP of Adidas trainer gym and fitness kit?

Ans: Less than 16000


2) which product will fall in the range of 2200 to 2500

Ans: Nike men’s ultimate fitness gloves


3) What is the correct MRP of Rosaura home polyester door curtain

Ans: 5599


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 5th March

1) Is the correct MRP of the studio cook Shoe rack is rs 16695?

Ans: Yes

2) What is the correct MRP of Flipkart perfect homes solid all living room chairs?

Ans:16500

3) What is the correct MRP of moon craft natural fiber pouf?

Ans: Less than 3000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 4th March

1) Is the correct MRP of realme electric Sonic toothbrush rs 2999?

Ans : Yes


2) Who am I?

Ans : Hairdryer


3) which product will fall in the range of 50000 to 60000?


Ans : MI QLED Smart TV


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 3rd March

1) Is the correct MRP of Divine Arts Wooden Couch Rs 25000?


Ans : (B) No

.

2) What is the correct MRP of Tanishkam Decor Solid Wood Ottoman?\


Ans : © 8999

.

3) What is the correct MRP of Google Nest Mini Smart Bulb with Smart Speaker?


Ans : (A) Less than 5500


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 2nd March

1) What is the MRP of orka combo bean bag chair?


Answer: 8999


2) What is the correct MRP of portronics cooling stand wood portable laptop table?


Answer: 2699


3) What is the correct MRP of furn Central collapsible wardrobe?


Answer: Less than 5000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 1st March

1) Which product will fall in the range of 90000 to 100000?


Answer: Sony cyber shot DSC-RX100M7


2) Who am I?


Answer: Smart glasses


3) Is the correct MRP of Samsung galaxy tab 10700?


Answer: Yes



Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 28th February

1) Is the MRP of SunCrown four seater dining set 50000?


Answer: No


2) Who am I?


Answer: Hard drive


3) Which product comes in the 60000 to 70000 range?


Answer: HarmanMiller Arm Chair


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 27th February

1) What is the MRP of a lifelong foot calf and leg massager?


Answer: 34000


2) What is the correct MRP of Lenovo smart clock?


Answer: Rs 9999


3) What is the MRP of oppo Reno 5 Pro 5G?


Answer: Less than 40000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 26th February

1) Is the MRP of Flipkart perfect homes crockery cabinet rs 35000?


Answer: No


2) Who am I?


Answer: quilted jacket


3) Which product comes in the range of 2000 to 3000


Answer: Gap women shift black dress


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 25th February

1) Is the MRP of Lenovo smart display 7 with Google assistant rs14999?


Answer: Yes


2) Who am I?


Answer: Bluewud Freddie Dressing table


3) Which product comes in the range of 35000 to 40000


Answer: Apple iPhone s e 64GB



Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 24th February

1) What is the MRP of Duluck smart screen tablet with alexa smart assistant speaker?

Answer: 23,000


2) What is the correct MRP of Asus zenfone 4 selfie dual camera?

Answer: 15,999


3) What is the MRP of Dilgona headphone?

Answer: Less than 2000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 23rd February

1) Is the MRP of Bharat lifestyle Nano fabric 6 seater sofa is rs 59999?


Answer: Yes


2) Who am I?


Answer: Mattress


3) what product will fall within 11000 to 12000


Answer: Easy day brown plastic chair and table set


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 22nd February

1) What is the MRP of Nokia pure book x14 laptop?


Answer: 90000


2) What is the MRP of zuzu high quality 6.5 ’ foldable tripod


Answer: 31000


3) What is the MRP of zahuu number lock book size diary


Answer: Less than 4000



Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 21st February

1) What is the MRP of Nike full sleeve solid women jacket?


Answer: 4495


2) what is the MRP
 of kaizen mini fitness cycle pedal exerciser bike?


Answer: Less than 6000


3) What is the MRP
 of the Cameleon professional makeup kit?


Answer: 3299


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 20th February

1) What is the MRP of Fujifil instax mini 8 instant camera?

Answer: 2999


2) What is the MRP of Puma Full sleeve printed women jacket?

Answer: 10,999


3) What is the MRP of ESke women Gold hand-held bag?

Answer: Less than 15000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 19th February

1) What is the MRP of Philips HTL2060/94 60W Bluetooth soundbar?

Answer: 11990


2) What is the MRP of POCO C3 32GB?

Answer: 9999


3) What is the MRP of Philips BT3221/15 runtime trimmer for men?

Answer: Less than 2500

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 18th February

1) MRP  of Starbucks etched black stainless steel tumbler

Ans: 2400 (A)

2) MRP of F&D 42w portable Bluetooth home theatre

Ans: 3990 (B)

3) MRP of Google Chromecast 3 media streaming device

Ans: less than 4000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 17th February

1) What is the MRP of Ananya furniture solid wood coffee table

Answer: 17999


2) what is the MRP of realbuy rechargeable LED lithium battery and remote control emergency light

Answer: 9500


3) What is the MRP of Tommy Hilfiger blue women sling bag

Answer: Less than 7000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 16th February

1) What is the womens equivalent of the premier international tennis event davis cup?

Answer: Fed Cup


2) Asif kapadia directed a documentary on which sportsperson that was released in 2019?

Answer: Diego Maradona


3) In 2019, who was appointed as the first chancellor of the sports university of haryana?

Answer: Kapil Dev


4) How many overs were bowled per innngs in the matches of the 1983 world cup?

Answer: Sixty


5) WHo led the indian football team in its first official match in the 1948 olympic games?

Answer: Talimeren Ao


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 15th February

1. MRP of Kapoor E illumination glass table lamp

Ans: less than 10000

2. MRP of Bose sound link revolve charging cradle charging pad

Ans: 2700

3. MRP of adidas cri cup cricket shoes for men

Ans: 4299

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 14th February

1) What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Queen Box bed?

Answer: Less Than 20000


2) What is the correct MRP of myTVS 100 psi Tyre Air pump for car & bike?

Answer: 2800


3) What is the correct MRP of Shell helix ultra 5W-40 API SN full synthetic engine oil?

Answer: 3,799

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 13th February

1. MRP of protisserie charcoal grill

Ans: 20000 or more

2. MRP
 of flying machine full sleeve solid men jacket

Ans: 6999

3. MRP
 of 5.1 channel Bluetooth home theatre

Ans: 9999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 12th February

1. Mrp of poco M2 pro

Ans: 16999 (A)

2. Mrp of LG  5 star inverter fully automatic top load silver

Ans: 18490 (C)

3. Mrp of Fastrack analog digital watch for men

Ans: 3500 or more (B)


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 11th February

1) What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?

Ans : (A) 18699

.

2) What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?

Ans : (C.) 3290

.

3) What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?

Ans : (A) Less than 3000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 10th February

1.What is the MRP of poco x3 shadow grey 128 gb

Ans. Less than 22000

2.What is the MRP of power smart video tripod ps090

Ans. 13999

3.What is the MRP of  dr trust model 317 tpe exercise mat

Ans.  4000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 9th February

1. MRP of Edwin chrome plated double edge safety razor

Ans: 14830 (A)

2. MRP of swell water bottle

Ans: 10105 ©

3. MRP of art shaving of after shave lotion

Ans: More than 9000

Sequence ACB


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 8th February

1) What is the MRP of GoPro Hero 9 sports and action camera?

Answer: 49,500


2) What is the correct MRP of Saloman Waterproof Mid Ankle Hiking shoes?

Answer: 25,999


3) What is the correct MRP of Samsung 253L double door refrigerator

Answer: Less than 30000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 7th February

1) What is the MRP of Flipkart perfect homes luzon metal 6 seater dining set?

Answer: Less than 20000


2) What is the correct MRP of WovenDreams multicolor wool area rug?

Answer: 41,500


3) What is the correct MRP of Philips BG2024 waterproof trim & shave?

Answer: 4995


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 6th February

1) What is the MRP of Shrih red guitar soprano ukulele

Answer: 9999

2) What is the correct MRP of canon EF 300mm F/4L is us m lens

Answer: 99995

3) what is the correct MRP of Yonex t racket is 100 green on strong tennis racquet

Answer: Less than 25000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 5th February

1. What is the MRP of sony wh-ch 710n active noise cancellation enabled Bluetooth headset

Ans 14990

2. What is the MRP of  Sony bravia x7002g 108 cm ultra hd led smart tv

Ans less than 70000

3. What is the MRP of  Motorola one fusion plus 128 gb with 6gb ram

Ans 19999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 4th February

1. What is the MRP of Panasonic MJ L500 150 w juicer

Ans  24995

2. What is the MRP of Lathero full sleeve self design men jacket

Ans 14999

3. What is the MRP of fossil ch2647 decker analog watch for men

Ans  less than 10000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 3rd February

1. MRP of Kent 8L RO ace water purifier

Ans: More than 15000

2.MRP of livpure 1.5 ton 5star split inverter smart ac with WiFi

Ans: 52990

3. MRP of Antony morato solid single breasted casual men blazer

Ans: 15999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 2nd February

1) What is the MRP of vibration USB condenser mic for the professional podcasts?


Answer: Less than 9000


2) What is the MRP of happy craft 10 inches big LED selfie ring light


Answer: 2599


3) What is the correct MRP of Dell 23.8 inch full HD LED backlit IPS panel monitor


Answer: 15775


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 1st February

1) What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro(pacific Blue 128GB)

Answer: Less than 125000


2) What is the combined MRP of Apple watch series 3 GPS and Apple Macbook Air core i5 5th gen

Answer: 1,08,800


3) What is the correct MRP of the Westido Cyrus Leatherette Sofa set

Answer: 28000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 31st January

1) What is the MRP of Flipkart perfect homes rosita leatherette manual recliner sofa

Answer: Less than 25000

2) what is the combined MRP of Mi q12 (55 inch) tv led smart Android TV and Microsoft Xbox one s 1TB with Tom Clancy the division 2

Answer: 90989

3) What is the MRP of Godrej 30l convection and grill microwave oven

Answer: 15000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 30th January

1) What is the correct MRP of Puma full sleeve self design Women jacket

Answer: 5999


2) What is the correct MRP of Fossil ME3105 automatics analog for men\

Answer: Less than 20000


3) What is the correct MRP of Puma RS-X reinvent sneakers for women?

Answer: 8999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 29th January

1) What is the correct MRP of Realme watch S


Answer: 7999


2) What is the correct MRP of Reebok Zig kinetic horizon running shoes for men?


Answer: 11999


3) What is the correct MRP of philips MMS8085B/94 convertible 80W Bluetooth home theater?


Answer: Less than 10000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 28th January

1) What is the correct MRP of saregama carvaan 2.0(Emerald green) 10 W bluetooth home theatre?


Answer: 7990


2) What is the correct MRP of Song WH-CH510 google assistant enabled bluetooth headset?


Answer: 4990


3) What is the correct MRP of Realme 7 (mist blue 128 Gb) (8gb ram)


Answer: Less than 22000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 27th January

1. Mrp of Acer aspire gaming laptop

Answer-84999

2.Mrp of Amkette elite wireless USB gamepad

Answer- 2299

3.Mrp of gel Zaraca running shoes

Answer- Less than 5500


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 26th January

1. Mrp of furniture kart swing jhula

Ans less than 20000

2. Mrp of   plant container set and rectangular railing planter container set

Ans 8298

3. Mrp of eureka Forbes dry vacuum cleaner

Ans 7899


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 25th January

1. Mrp of Huion inspired graphics tablet

Ans less than 12000

2. Mrp of tp-link archer router

Ans 4999

3. Mrp of wireless Bluetooth headset

Ans 2999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 24th January

1) What is the correct MRP of urban terrain ut1000 mtb 27.5 t mountain cycle (21 gear black)

Answer- 49990

2) what is the correct MRP of DJI Osmo 9 pocket sports and action camera (Black 12 MP)

Answer- 29995

3) What is the correct MRP of Sandisk 128 GB micro SD card class 10 hundred MB/s memory card

Answer- More than 1500


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 23rd January

1. MRP of cotton tale design cotton bedding set

Ans:  Less than 50000 (A)

2. Which mattress would come in budget of 14000

Ans: Duraflex single mattress (A)

3. MRP
 of Voltas beko DF14W Dishwasher

Ans: 29990 (B)


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 22nd January

1) What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Ans : (A) Less than 10000

.

2) What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?

Ans : (B) 11358

.

3)What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Ans : (A) 10499


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 21st January

1) which is the MRP of Lenovo yoga Smart tab with Google assistant 4GB ram 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi + 4G tablet

Answer- 35500

2) what is the correct MRP of canon i x u s 285 HS 20.2 MP x optical zoom 4x digital zoom black

Answer- 13495

3) what is the correct MRP of pari enterprises men solid Rayon ethnic dress yellow

Answer- Less than 13000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 20th January

1. which racket will come within 5000

Ans. Yonex nanoarray 68

2. Mrp of Adidas fit bounce and Jim shoes

Ans. 7999

3. Mrp of fit neck printed men track suit

Ans. Less than 6000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 19th January

1) What is the MRP of DJI OF100 3 Axis gimbal (230)?


Answer: 15990


2) What is the correct MRP of Amarsariya 3 piece solid men suit?


Answer: 9999


3) What is the MRP of Poco X3 cobalt blue 128GB 6 GB ram?


Answer: Less than 24000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 18th January

1) What is the MRP of Redmi 9 prime mint green 64 GB 4 GB RAM?


Answer: Less than 13000


2) What is the correct MRP of the Urbancart Relax Bamboo rocking chair for home?


Answer: 14999


3) What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa luxury Filled lounger bean bag with bean filling?


Answer: 4990


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 17th January

1) What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

Ans : 17999

2) Which rucksack will come within 7000?

Ans : Hiking Lightweight Rucksack

3) What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes For Men?

Ans : 15999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 16th January

1) what is the MRP of Marq by Flipkart 6kg 5-star rating semi automatic top load washing machine

Answer- Less than 12000

2) what is the correct MRP of Panasonic srw28gh CMB food steamer rice cooker

Answer- 3695

3) what is the correct MRP of Nokia 139 cm (55 inches) ultra HD 4K LED smart Android TV with sound by Onkyo

Answer- 59999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 15th January

1. Mrp of mi bix 4k media device

Ans  Less than 5500

2. Mrp of Bluetooth sound brand home theatre

Ans. 18980

3. Mrp of Neel kamal tv entertainment uni
t

Ans.9000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 14th January

1. MRP of fitness treadmill

Ans. More than 50000

2. MRP of Women Jeans+ sandals

Ans. 5574

3. MRP of Hair Straightener

Ans. 2395

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 13th January

1) What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar set Raw silk?


Answer: 16599


2) What is the MRP of Samsung 28L slim fry convection microwave oven


Answer: 14990


3) What is the MRP of Aksa printer Jacquard Saree?


Answer: less than 15500


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 12th January

1) What is the MRP of SanDisk Pen Drive?


Answer: Less than 10000


2) What is the MRP of Mi ultra HD (4K) LED Smart Android TV?


Answer: 28,999


3) What is the MRP of Couchette Bean bag chair with bean filling


Answer: 6999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 11th January

1) What is the MRP of Voltas Beko dt 8b freestanding 8 plus settings dishwashers?


Answer- Less than 32000


2) Who am I


Answer- Dining table


3) What is the MRP of Morphy Richard grill


Answer- 2145


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 10th January

1. MRP of Logitech Webcam

Ans. 7495

2. MRP of Boat Bluetooth Headset

Ans. 5990

3. MRP of Antiglare FullRim Computer  Glass

Ans. Less than 3000


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 9th January

1.MRP of Lenovo laptop

Ans. 95090

2.MRP of JBL Bluetooth headset

Ans. 3499

3.MRP of safari luggage bag

Ans. less than 15000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 8th January

1. Mrp of ROG phone 3

Ans  less than 60000

2. MRP of LED gaming wired headset and dock 3 gamepad

Ans. 34499

3.MRP of optical gaming mouse

Ans. 2895

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 7th January

1. MRP of Luminous Inverter Battery

Ans. 16170

2. MRP of Dog/Cat Bed combo

Ans.4751

3. MRP of Bharat Lifestyle Sofa Set

Ans. 49999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 6th January

1. MRP of Leather cloth boxes set

Ans. Less than 11500

2. MRP of Metal Book Shelf

Ans. 2759

3. MRP of Sony BlueRay Player

Ans. 34900

Post a Comment

Previous Post Next Post