Amazon Blog Day One Quiz Answers – Win ₹20,000 Pay Balance

0

Amazon Blog Day One Quiz Answer

Amazon  Blog Day One Quiz Answer,  Blog Day One Quiz Answers, Amazon  Blog Day One Quiz Answers
Amazon Blog Day One Quiz, play and get a chance to win ₹20,000 Pay Balance. This contest will valid from 27th July to 7th August 2020 and winners names will be announced on 31st August 2020. Total 10 winner will be declared in this contest.
Amazon Blog Day One Quiz Answers

How To Play Amazon Blog Day One Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “ Blog Day One ” Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win ₹20,000 Pay Balance

8) The winner’s name will be announced on 31st August 2020 on the Amazon app.


Amazon Blog Day One Quiz Answers- 1

1) What are the benefits of Amazon Prime membership program?

Answer – All of the above

2) Prime Day 2020 in India starts on ___________ and will run for 48 hours, offering members two full days of the best in shopping, savings and blockbuster entertainment.

Answer – Thursday, August 6

3) This Prime Day, members in India will have the opportunity to discover joy and purchase unique products from ______

Answer – All of the above

4) During the 14-day lead-up to Prime Day, members can shop unique products offered by Small Medium Businesses (SMBs) and get 20% cashback up to INR 200* on their Prime Day purchases.

Answer – TRUE

5) Prime Day 2020 will witness over ________ new product launches from top brands across categories.

Answer  – 300

Amazon Blog Day One Quiz Answers- 2


1) Amazon India has launched electric vehicles (EVs) in its delivery fleet in Jan 2020. How many EVs have we committed by 2025?

Answer – 10000

2) Amazon has replaced all plastic dunnage across the fulfillment network with 100% recyclable

Answer – Paper

3) Amazon will soon eliminate all single use plastic used for packaging from our Fulfilment Centers by _________

Answer – June 2020

4) All packaging material used by Amazon India in the form of corrugate boxes and paper dunnage is:

Answer – Biodegradable

5) Towards its goal of clean energy to run operations, Amazon India uses _______ in 8 Fulfilment Centers and 2 Sortation Centers.

Answer – Rooftop Solar Panels

6) To promote sustainable packaging solutions, Amazon launched packaging-free shipping service in 2019. To how many cities in India have we expanded this service so far?

Answer – 100+ cities


More Details: 

1. This Contest will commence on 27rd July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 7th August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 5  participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for  ₹10,000 Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here