Amazon Credit Card Bill Quiz- Answer & Win ₹50 Cashback On Bill Payment

0

 Amazon Credit Card Bill Quiz Answers

Amazon Credit Card Bill Quiz, Credit Card Bill Quiz Answers, Amazon Quiz Answers
Amazon 
Credit Card Bill Quiz, play and get a chance to win ₹50 Cashback On Bill Payment. This contest will valid from 23rd December 2020 to 13th January 2021 and winners names will be announced on 30th November 2020. Total 5 Lakh winners will be declared in this contest.

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers

How To Play Amazon Credit Card Bill Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “Credit Card Bill ” Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win ₹50 Cashback On Bill Payment


8) The winner’s name will be announced on 31st January 2021 on the Amazon app.



Amazon Credit Card Bill Quiz Answers- Win ₹50 Cashback On Bill Payment

1) In the CVV with respect to a credit card, what does VV stand for?


Ans. Verification Value


2) Does SBI provide credit cards?


Ans. Yes


3) If the first digit in your credit card number is 4, then it signifies it is a _____ credit card. Fill in the blanks


Ans. Visa


4) On which day of the month of expiry written on a credit card, does it usually expire?


Ans. Last day of month

5) Can you pay your credit card bill on Amazon?


Ans. Yes

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers- Win ₹10,000 Pay Balance

1) How much should you pay on your credit card?

Answer – You should pay the total due amount



2) 
What is the best way to improve your credit score?

Answer – Make credit card payments on time



3) Can you pay your credit card bill through any UPI?


Answer – 
Yes



4) Having a low credit score is a good thing.

Answer – No



5) Now you can pay credit card bills on Amazon.

Answer – Yes


More Details: 
  • 1. This Contest will commence on 7th October 2020 from 11:59:59 a.m. (IST) to 8th October 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  • 3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  • 4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  • 5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • 6. The declared winner(s) will be eligible for winning Redmi 9 Prime each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  • 8. Each winner will be require

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here