Amazon Festive Riddles Quiz Answers- Win Sony Camera

0

Amazon Festive Riddles Quiz Answers

Amazon Festive Riddles Quiz Answers, Festive Riddles Quiz Answers, Amazon Quiz Answers
Amazon Festive RiddlesQuiz Answers, play and get a chance to Win Sony
 Camera. This contest will valid from 27th September to 5th October 2020 and winners names will be announced on 30st October 2020. Total 1 winners will be declared in this contest.

Amazon Festive Riddles Quiz Answers

How To Play Amazon Festive Riddles Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “ Festive Riddles” Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win Sony Camera


8) The winner’s name will be announced on 31st October 2020 on the Amazon app.



Amazon Festive Riddles Quiz Answers- Win Sony Camera

1) What begins with T ends with T and has T in it?

Answer – A tea pot

2) What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer – A clock

3) I turn everything but I do not move. What am I?

Answer – Mirror

4) I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer – A hole

5) I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer – Charcoal

Amazon Festive Riddles Quiz Answers- Win iPhone 11 Pro

1) Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer – A match stick

2) I can be cracked, made, told, and played. What am I

Answer – A joke

3) A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer – Sugar

4) I have hearts but no other organs. What am I

Answer – A deck of cards

5) A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer – Rangoli


More Details: 

1. This Contest will commence on 18th  September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 9th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for TCL 65″ QLED TV (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here