Amazon Great Indian Festival Quiz Answers- Win ₹50,000 Pay Balance

0

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers, Great Indian Festival Answers, Amazon Quiz Answers – Amazon Great Indian Festival Quiz Answers, play and get a chance to win ₹50,000 Pay Balance. This contest will valid from 27th September to 6th October 2020 and winners names will be announced on 7th October 2020. Total 1 winners will be declared in this contest.

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

How To Play Amazon World Heart Day Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “Techno” Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win ₹50,000 Pay Balance


8) The winner’s name will be announced on 9th October 2020 on the Amazon app.


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers- Win ₹50,000 Pay Balance

1) What is the additional cashback you will get on minimum purchase of ₹1,000 as your first order?

Answer – 5%

2) Golden hour deals will be live from _PM to _AM only on the app.

Answer – 8PM to 12AM

3) When does the Great Indian Festival Start?

Answer – 17th October

4) When does the Great Indian Festival sale start for prime members?

Answer – 16th October

5) You can get additional 10% discount on _ credit/debit card?

Answer – HDFC Bank

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers- Win 1 Lakh

1) Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during Amazon Great Indian Festival?

Answer – HDFC bank

2) How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?

Answer – All of the above

3) Amazon Fashion is offering ____ (fill the blank) days return policy during Amazon Great Indian Festival.

Answer – 30

4) What benefits will Amazon offer on large appliances & TVs during Amazon Great Indian Festival?

Answer – All of the above

5) Where can you get Golden Hour Deals during Amazon Great Indian Festival?

Answer – Only on amazon app


More Details: 

1. This Contest will commence on 27th  September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 6th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for ₹100000 Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here