Amazon Guess What Quiz- Answers & Win ₹15,000 Pay Balance

0

Amazon Guess What Quiz Answers

Amazon Guess What Quiz Answers, Guess What Quiz Answers, Amazon Quiz Answers
Amazon Guess What Quiz, play and get a chance to win ₹15,000 Pay Balance. This contest will valid from 8th October to 15th October 2020 and winners names will be announced on 26th October 2020. Total 4 winners will be declared in this contest.

Amazon Guess What Quiz Answers

How To Play Amazon Guess WhatQuiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download the Amazon app from play store

2) Now just open the Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “Guess What’ Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win ₹15,000 Pay Balance


8) The winner’s name will be announced on 31st December 2020 on the Amazon app.



Amazon Guess What Quiz Answers- Win ₹15,000 Pay Balance

1) These are all images from a famous fair in which location?


Answer –
 Pushkar

2) Connect the names of the objects you would see in the visuals to a common theme


Answer – Pack of cards

3) Connect the visuals to a famous sporting event


Answer – Tour de france


4) The 4 famous sites shown here, are all part of which very special list?


Answer – New seven wonders of the world


5) Apart from being fruits, what else connects these four items shown on screen?


Answer – Names of technology companies


Amazon Guess What Quiz Answers- Win ₹25,000 Pay Balance

1) Where would you find all these 4 animals?


Answer – National Emblem

2) All these food items can be associated with the cuisine of which of these states?


Answer – Gujarat

3) You would usually associate all these images with which festival?


Answer – Diwali

4) These are all monuments found in which city of India?


Answer – Delhi

5) Connect these images to a famous book/ movie series.


Answer – True


More Details: 

1. This Contest will commence on 29th  September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 14th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for Redmi 9A (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here