Amazon OnePlus Nord Quiz Answers- Win OnePlus Nord 5G

0

Amazon OnePlus Nord Quiz Answer

Amazon OnePlus Nord Quiz Answer, OnePlus Nord Quiz Answers, Amazon Quiz Answers
Amazon OnePlus Nord Quiz, play and get a chance to win OnePlus Nord 5G Smartphone. This contest will valid from 23th July to 31st July 2020 and winners names will be announced on 30th September 2020. Total 9 winners will be declared in this contest.
Amazon OnePlus Nord Quiz Answer

How To Play OnePlus Nord Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “ OnePlus Nord ” Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 6 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win OnePlus Nord 5G Smartphone

8) The winner’s name will be announced on 30th September 2020 on the Amazon app.



Amazon OnePlus Nord Quiz Answers- 3

1) What is the name of the Android based OS developed by OnePlus?

Answer – OxygenOS

2) OnePlus Nord 5G is powered by which processor?

Answer – Snapdragon 765 5G

3) Is OnePlus Nord 5G ready?

Answer –Yes

4) OnePlus comes integrated with which Google apps?

Answer – All of the above

5) Which of these is a feature of On

Answer – All of the above

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers- 2

1) Up to which generation of mobile network can the OnePlus Nord support?

Answer – 5G

2) Which processor powers OnePlus Nord?

Answer – Qualcomm Snapdragon 765G

3) Which of these is true for Nord’s camera?

Answer – All of the above

4) Nord comes with a super smooth __Hz AMOLED display. Fill in the blanks.

Answer – 90Hz

5) What is the highest RAM configuration available for Nord?

Answer -12GB

6) What is the starting price of OnePlus Nord?

Answer – 24,999

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers- 1

1) Which generation mobile network does OnePlus Nord has?

Answer – 5G

2) Which processor powerd Nord?

Answer –  Qualcomm Snapdragon 765G

3) What is the name of OnePlus Community?

Answer – Red Cable Club

4)  How many cameras does Nord have?

Answer – 6

5)  What does OIS stands for?

Answer –  Optical Image Stabilization

More Details: 

1. This Contest will commence on 10th July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st July 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 4 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 7 participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus Nord (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here