Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers– Win Sony Bravia TV

0

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answer

Amazon  Sony Bravia TV Quiz Answer,  Sony Bravia TV Quiz Answers, Amazon  Sony Bravia Quiz Answers
Amazon Sony Bravia TV Quiz, play and get a chance to win  Sony Bravia TV. This contest will valid from 29th July to 8th August 2020 and winners names will be announced on 15st August 2020. Total 5 winner will be declared in this contest.

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers

How To Play Sony Bravia TV Quiz?

1) This is Amazon app-only contest, so you need to download Amazon app from play store

2) Now just open Amazon app and log in your account

3) Go to menu click on FuneZone and you will see the “ Sony Bravia TV” Quiz banner

4) Click on the banner and start

5) Now there you will see a total of 5 questions and you have to select the right answer for each question.

6) After giving all right answer you will be eligible for lucky draw contest

7) If you are lucky then you will win Sony Bravia TV

8) The winner’s name will be announced on 15st August 2020 on the Amazon app.



Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers- 2

1) The Sony Bravia X7400 series comes with _____________ display. Fill in the blanks.

Answer – Triluminos

2) Which operating system does the Sony Bravia X7400 series use?

Answer – Android

3) Using which of these features on the Sony Bravia X7400 series of televisions can you perform Voice Search?

Answer – Google Assistant

4) In terms of sound, which of these features are available on the Sony Bravia X7400 series of televisions?

Answer – All of these

5) Which are these Smart TV features are available on the Sony Bravia X7400 series of televisions?

Answer – All of these

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers- 1

1) What is the resolution of the Sony BRAVIA Android LED TV 43X7400H

Answer – 3840 × 2160 pixels

2) Which of this is a technology, which enhances viewing experience through a wider palette of colours and more natural shades and hues?

Answer – Triluminos display

3) The Sony BRAVIA Android LED TV 43X7400H uses which of these operating systems?

Answer – Android

4) Which of these AI assistants can be used for voice search in the Sony BRAVIA Android LED TV 43X7400H?

Answer – Google Assistant

5) Which of these special features are included in the Sony BRAVIA Android LED TV 43X7400H?

Answer – All of these


More Details: 

1. This Contest will commence on 29rd July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 8h August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 5  participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for  Sony Bravia TV (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here