Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- Win Gift Voucher & SuperCoins

1

 Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers, Ladies vs Gentlemen Quiz- Play Flipkart video presents Ladies vs Gentlemen show, just answer the following questions and win Flipkart Gift Voucher & SuperCoins daily. Ladies vs Gentlemen is an opinion poll based show hosted by Ritesh and Genelia Deshmukh where India’s Biggest OP1ON Makers will Wrestle Out some of the most debated questions about Men vs Women. The show will also give a chance to India to play along and win exciting prized.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers



How To Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Show Contest-

1) First of all, open the Flipkart app

2) Log in to your account

3) Click on the ‘Video’ tab

4)  You will see the “Ladies vs Gentlemen” show banner

5) Click on the banner and start watching the show

6) Answer the following questions correctly

7) After completing the show click the ‘Claim Your Rewards’ option
8) If you get lucky then you can win Flipkart Gift Voucher or SuperCoins

Rewards- 

Realme Narzo- 1 Winner

1000 Gift Vouchers- 50 Winners

Remaining Winners- Super Coins

Refer And Earn:

Invite your 5 friends to play a game and win up to 1000 

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 9th June 2021

Q1: What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men avoid sex more than women?

Answer 2: 40%

Q3: What % of men take more time to get ready?

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 8th June 2021

Q1: What % of men know where things are kept in kitchen?

Answer 1: 40%

Q2: What % of women feel that men are less emotional than women?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men are more miserly than women?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 7th June 2021

Q1: What % of people feel that women should have quota /reservations at all places?

Answer 1: 40%

Q2: What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparision to them?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people pick up their partners cxalls while playing video games?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 6th June 2021

Q1: What % of men flirt with their partners best friend?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase contraceptives?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people find their exes hotter after their breakup?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 5th June 2021

Q1:What % of people believe that women tend to nag more than men?

Answer 1: 60%

Q2:What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

Answer 2: 50%

Q3:What % of people believe that after getting into relationship most men become joru ka Ghulam?

Answer 3: 60%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 4th June 2021

Q1: What % of women believe that their partners know nothing about their favourite things?

Answer 1: 30%

Q2: What % of women believe that men are more dominating?

Answer 2: 70%

Q3:What % of people break up over text message?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 3rd June 2021

Q1: What % of people want the light switched off during the intimate moments?

Answer 1: 70%

Q2:What % of women like a man with a beard and mustache?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people do not want to have children after marriage

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 2nd June 2021

Q1: What % of men don’t wash their hands after using the washroom?

Answer 1: 20%

Q2: What % of men believe that if a girl is friendly then she is ready for a physical relationship

Answer 2: 40%

Q3: What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner’s pressure?

Answer 3: 50%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 1st June 2021

Q1: What % of men introduce their girlfriends as ‘just friends?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people think that women are more accepting of homosexuals than men?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men are scared of cockroaches/rats or lizards?

Answer 3: 40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 31st May 2021

Q1: What % of women made their partner do household chores during lockdown?

Answer 1: 80%

Q2: What % of men believe that in the #metoo movement many men are blamed without reason?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people listen to sad songs after a breakup?

Answer 3: 80%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 30th May 2021

Q1: What % of people believe that men are better cooks than women?

Answer 1: 60%

Q2: What % of women feel that they have no choice but to stay in an abusive relationship?

Answer 2: 30%

Q3: What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 29th May 2021

Q1:  What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother’s pallu?

Answer 1: 60%

Q2:  What % of men have an objection reporting to a female boss?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 28th May 2021

Q1:What % of men forget to say ‘I love you’ after marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people think that daughters take better care of parents than sons do?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people feel that filmstars don’t even know how to change their children’s diapers?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 27th May 2021

Q1: What % of people feel that it is easier to woo a man rather than a woman?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people feel than women should have an arranged marriage?

Answer 2: 40%

Q3: What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?

Answer 3: 70%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 26th May 2021

Q1: What % of men feel that women are bad drivers?

Answer 1: 30%

Q2: What % of people believe that women want to settle down with a rich man only?

Answer 2: 40%

Q3: What % of people have taken advantage of an empty lift?

Answer 3: 60%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 22nd May 2021

Q1: What % of people compare current partners to their exes?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men are more possessive in any relationship?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men spend more time on their phone than with their partner?

Answer 3: 60%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 21st May 2021

Q1: What % of women feel that men cannot remember important dates?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?

Answer 2: 50%

Q3:What % of men are more attracted to older women?

Answer 3: 50%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 20th May 2021


Q1: What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people are happier when a son is born in the house?

Answer 2: 80%

Q3: What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

Answer 3: 80%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 19th May 2021

Q1: What % of women want to live in a joint family setup after marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people want a break from their partner after lockdown?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 18th May 2021

Q1: What % of men think it is alright to stare at their women even while their partners are with them?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people believe that a relationship with a divorcee is a problem?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women cry on the smallest of issues?

Answer 3: 70%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 17th May 2021

Q1: What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer 1: 60%

Q2: What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer 2: 30 %

Q3: What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer 3: 80%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 16th May 2021

Q1: What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer 1: 20%

Q2: What % of women update every moment of their life on social media?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake

Answer 3: 50%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 15th May 2021


What % of women expect the man to propose first?

Answer: 80%

What % of women feel that men will have a problem in being a ‘house husband’?

Answer: 70%

What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer: 60%


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 14th May 2021

Question 1: What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?


Answer: 60%

Question 2: What % of people believe that to have a successful relationship, a woman has to sacrifice her career?


Answer: 50%

Question 3: What % of men get irritated when they are called ‘shona/babu’ etc in public?


Answer: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 13th May 2021

Q1: What % of men think that they are smarter than women?

Answer 1: 30%

Q2:  What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 12th May 2021

Q1:What % of men think that they are smarter than women?

Answer 1: 70%

Q2: What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers- 11th May 2021

Question – what % of people believer that a man dating multiple people is a stud while a women doing the same is characterless?


Answer(i) 60%

Question – what % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?


Answer(ii):80%

Question – what % women feel that the clothes they possess are not enough?


Answer(iii)70%

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here