Flipkart Jyaada Khelo Jyaada Jeeto Contest- Win iPhone XR & Exciting Prizes

0

 Flipkart Jyaada Khelo Jyaada Jeeto Contest

Flipkart Jyaada Khelo Jyaada Jeeto, Flipkart contest, Flipkart Quiz answers– The Biggest sale of the year Flipkart The Big Billion Days is starting from the 16th of October to 21st October 2020, during this festive sale Flipkart is offering huge discount on Mobile Phones, TV and Appliance, fashion and more. As a part of the sale Flipkart is giving 10% Instant Discount on SBI Debit / Credit Cards and assured cashback on Paytm payment. You will be surprised because this sale going to be more interesting with the latest deals, great discounts and new Smart Upgrade offer on Mobile Phones. 

For this festive sale, Flipkart has brings a bunch of contests where you can play and win iPhone XR, Flipkart Vouchers, Disney+Hostar subscription and more exciting rewards. So don’t miss the chance because this comes once in a year, on our website we regularly post the latest deals, offers, quiz answers and more, always keep active with us and grab deals.

How To Play & Win iPhone XR and Exciting Prizes- 

1) Download or update your Flipkart app

2) Log in or create a new account

3) Click on ‘The Big Billion Day’ banner

4) Explore the latest deals, offer and discount

5) Click mobile deals and scroll down the page

6) You will the contest banner like this 


or visit the contest page directly Click Here

7) Give all answers correctly and get a chance to win iPhone XR and exciting prizes

Flipkart Mobile Contest Answers- 13th October

1) the latest flagship of Xiaomi 10T has an intelligent display with ______ Hz ultra-smooth Refresh rate!


Answer-144hz


2) the mi 10T is launching on 15th October , is coming with 108 mp Camera


Answer- Yes


3) This festive season, will you buy your dream


Answer- choice based question choose acc to your choice

Flipkart Mobile Contest Answers- 10th October

1) Oppo F15 with 48 MP Quad Camera is coming soon at never before price at this festive season. Can you guess the price?


Answer- 16990


2) Oppo Reno2 F with 6 GB RAM, 256 GB ROM, 48 MP Camera can be yours this big billion days for as low as


Answer- Rs. 16990 with extra rs 1000 off on prepaid orders

3) Now get 70% Buyback Guarantee on your Vivo Smartphone at just Rs.1.


Answer- True


4) With Buyback Guarantee, you can own your Vivo smartphone for less than Rs 2000 for a year


Answer- Wow. That’s incredible. I can upgrade to a new phone next year by getting the best value.

Flipkart Mobile Contest Answers- 7th October

1) The most affordable 48MP Camera is coming from Motorola. Hint: This smartphone also has a big 5000mAh battery!

Answer- Motorola E7 Plus

2) Infinix Smart 4 Plus is coming soon at a never-before price! Hint: It will the most affordable 6000mAh battery smartphone.
Answer- 6999

3) How would you purchase the all-new Moto Razr 5G
Answer- In easy EMI’s in monthly installments

4) How would you love to upgrade to the Samsung Galaxy

Answer- For just 70% of the price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here